Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Χρονόπουλος: «Κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να φορά τη φανέλα της Εράνης»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Εράνης μας έκανε πριν από λίγο ο Ανδρέας Χρονόπουλος. Ο Φιλιατρινός ποδοσφαιριστής υπέγραψε μαζί με τους Αλμπάν και Μπεγλεκτζή συμβόλαιο συνεργασίας και αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά τη νέα χρονιά.

Ο ίδιος μας είπε: ........

«Η Εράνη είναι μια ομάδα με μεγάλο όνομα στο Μεσσηνιακό Ποδόσφαιρο. Και πιστεύω ότι κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να φορέσει τη φανέλα της, πόσο μάλλον εγώ που είμαι Φιλιατρινός και την έχω και θα την έχω για πάντα στην καρδιά μου. Μίλησα με την διοίκηση και το τεχνικό team. Moυ αρέσει το σκεπτικό ότι θα είμαστε νέα και ντόπια παιδιά που γνωριζόμαστε όλοι πολύ καλά μεταξύ μας και έτσι με χαρά μπορώ να πω ότι ανυπομονώ να αρχίσει η νέα χρονιά».

taklin.gr

Τρίτεκνοι Μεσσηνίας: Ενημερώθηκαν για τα προβλήματα τους.

O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ενημερώνει ότι την Κυριακή 7 Ιουλίου 2013 πραγματοποιήθηκε με κατάμεστη την αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου REX η μηνιαία συνάντηση των μελών του Συλλόγου μας.

Κατά την διάρκεια της .........

συνάντησης έγινε ενημέρωση για όλες τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το οικογενειακό επίδομα ,το πρόγραμμα τροφίμων για το οποίο έγινε γνωστό ότι ο Σύλλογος το επόμενο διάστημα με δικά του χρήματα θα προσφέρει τρόφιμα σε οικογένειες που έχουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα καθώς και το αίτημα μας για έκπτωση από τα ΚΤΕΛ Μεσσηνίας η δέσμευση του συμβουλίου ήταν πως η πίεση για θετική έκβαση θα συνεχιστεί.

Τέλος ο πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Κορομηλάς ευχαρίστησε τους παριστάμενους για την μεγάλη τους συμμετοχή στις πρόσφατες αρχαιρεσίες και απάντησε σε πλήθος ερωτήσεων που του τέθηκαν από το ακροατήριο.

Προς διαθεσιμότητα και οι αγροφύλακες της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Στο στόχαστρο της κυβέρνησης μπαίνουν, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, οι αγροφύλακες, μεγάλο τμήμα των οποίων είχε προσληφθεί επί πρωθυπουργίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη (όταν, δηλαδή, είχε επανασυσταθεί η Αγροφυλακή), του πατέρα, δηλαδή, του σημερινού υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στόχος, είναι η διεύρυνση των «δεξαμενών» της διαθεσιμότητας αλλά .......

και των απολύσεων με υπαλλήλους οι οποίοι, σύμφωνα με καταγγελίες, παραμένουν παραμένουν, τουλάχιστον σε ένα τμήμα τους, ανενεργοί. Να σημειωθεί ότι δεν είναι σαφές ποιος είναι ο σημερινός αριθμός των αγροφυλάκων. Όσοι έχουν μεταφερεθεί στα δασαρχεία τα οποία ανήκουν στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις φαίνεται ότι είναι περί τους 1.200 ωστόσο άλλες πληροφορίες μαζί με αυτούς που έχουν μετακινηθει άλλες υπηρεσίες, τους ανεβάζουν ακόμη και στις 8.000.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της aftodioikisi.gr, σχετική πρόταση για μετακίνησή τους στους δήμους, (τελικώς ετέθη από τον επικεφαλής των δημαρχων της ΝΔ στην ΚΕΔΕ, δήμαρχο Λαρισαίων Κ. Τζανακούλη) πρόκειται να καταθέσει σήμερα και το προεδρέιο της ΚΕΔΕ κατά την εν εξελίξει συνάντηση με τους υπουργούς Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη και Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη.

Πάντως, πριν από λίγο με ανακοίνωσή του το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης επιβεβαιώνει και επίσημα το ρεπορτάζ της aftodioikisi.gr για 4.200 «διαθεσιμότητες» σχολικών φυλάκων, εκπαιδευτικών και υπαλλήλων του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 9ης Ιουλίου 2013



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Κύκλωμα λυμαινόταν εισφορές του ΙΚΑ

Βήμα βήμα επιχειρούν οι Αρχές να ξετυλίξουν το ......

κουβάρι της υπόθεσης στην οποία, όπως πρωτοσέλιδα αποκάλυψε την Κυριακή το «Θάρρος», εμπλέκεται λογιστής, ιδιοκτήτης φοροτεχνικού γραφείου στην πόλη, ο οποίος είχε απασχολήσει και παλαιότερα τις Αρχές για παρεμφερείς υποθέσεις.

Εκτός από τον εν λόγω, ερευνάται η συμμετοχή τουλάχιστον ενός ακόμα συνάδελφου του, καθώς και ενός πρώην υπαλλήλου του ΙΚΑ Καλαμάτας.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ μέλλον στην ΕΑΣ! Το πόρισμα ορκωτών λογιστών επισημαίνει οτι βουλιάζει στα χρέη.
Καταιγιστική κριτική στη Γ.Σ. και αμείλικτα ερωτήματα.
Αυτό ειναι το πρώτο θέμα στη σημερινή "ΦΩΝΗ" στην οποία προβάλλονται και τα θέματα:

ΠΑΡΚΙΝΓΚ στο Λιμάνι της Καλαμάτας απο 19 Ιουλίου μέχρι το τέλος της τουριστικής περιόδου.
ΚΟΙΝΗ συνέντευξη Τύπου Νίκα-Κόλλια-Αναστασόπουλου για τη διαθεσιμότητα και της απολύσεις στην Αυτοδιοίκηση. Απεργούν σήμερα οι εργαζόμενοι στους Δήμους. Μπρεδήμας και Μπεχράκης διαφωνούν με την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας.
ΜΗΝΥΣΗ κατά Νικα-Κόλλια απο εταιρεία ανακύκλωσης και απόσυρσης αυτοκινήτων και εμπορίας μετάλλων.
ΕΡΩΤΗΣΗ Πετράκου για την ελλιπή αστυνόμευση της Καλαμάτας λόγω ελλείψεων αστυνομικού προσωπικού.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ξηρασία στην Τριφυλία απο το Δήμο φέτος το καλοκαίρι. Ευτυχώς υπάρχουν και οι Δήμοι.
ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ τα προβλήματα προσωπικού και υλικών του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας με ερώτηση των βουλευτών του ΚΚΕ.
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων ασφαλιστικών εισφορών απο την ΕΣΕΕ.

ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!