Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Γαργαλιάνοι: Τίμησαν τον Αγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη [ ΦΩΤΟ + VIDEO ]

Με μεγαλοπρέπεια γιόρτασαν σήμερα οι Γαργαλιάνοι τον πολιούχο και προστάτη της πόλης τους Αγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη.
Η πανηγυρική θεία λειτουργία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Γέννησης της Θεοτόκου στην κεντρική πλατεία της πόλης παρουσία πλήθους πιστών και της Δημοτικής αρχής του δήμου Τριφυλίας και του Τοπικού Συμβουλίου της πόλης.

Ακολούθησε λιτάνευση της ιερής εικόνας στους ..........

Γιώργος Γκούμας: Ο Σωτήρης Σαραντέας είναι ο βασικά υπεύθυνος για τα όσα συνέβησαν στην συνεδρίαση της 30/9/2013

Η σημερινή Διοίκηση του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, δυστυχώς ζει στον δικό της κόσμο και δεν έχει αντιληφθεί ότι οι καιροί άλλαξαν.

Δεν αντιλαμβάνεται τα προβλήματα των επαγγελματιών του κλάδου και περιορίζεται στο πως να διαφυλάττει αξιώματα και θέσεις.

Ζει μια εικονική πραγματικότητα με ......

Ξύπνησαν μνήμες με το τρένο στην γραμμή Καλαμάτα - Μεσσήνη

Πριν λίγες ημέρες στη Μεσσήνη έγινε το μεγάλο πανηγύρι για μια εβδομάδα. Κατά την διάρκεια του λειτούργησε η σιδηροδρομική γραμμή Καλαμάτα – Μεσσήνη και Μεσσήνη – Καλαμάτα για την εξυπηρέτηση όσων θέλουν να το επισκεφτούν.
Για όσους ..........

Συνεδριάζει η οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας

Συνεδριάζει την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου και ώρα 13:30 η οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας.
Στην πρόσκληση που υπογράφει ο Πρόεδρος της οικονομικής επιτροπής Στάθηες Ανδρινόπουλος περιλαμβάνονται για συζήτση και λήψη απόφασηςε τα παρακάτω θέματα:.......

Ο Σωτήρης Σαραντέας για τα έκτροπα στην τελευταία συνεδρίαση του Επιμελητηρίου

Κύριε Διευθυντά,
Σε συνέχεια δημοσιεύσεων στον τοπικό τύπο, με αφορμή τα έκτροπα που σημειώθηκαν κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, επιθυμώ ως Γ.Γ. της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου να πληροφορήσω τους αναγνώστες σας για τα εξής:

Όπως αναφέρεται ......

Προφυλακίστηκε ο Νίκος Μιχαλολιάκος!

Πρώτη φορά αρχηγός κόμματος φυλακίζεται!

Την προφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου, αποφάσισαν οι δικαστικές αρχές, λίγα λεπτά πριν τις 4 τα ξημερώματα, μετά την μαραθώνια απολογία- περίπου 6 ωρών- του αρχηγού της Χρυσής Αυγής. Έξω από την Ευελπίδων περίμεναν τόσο η σύζυγος του, όσο και η κόρη του, Ελένη Ζαρούλια και Ουρανία Μιχαλολιάκου, αλλά και ο βουλευτής Γιώργος Γερμενής.

Η πρώτη αντίδραση ήρθε από τον βουλευτή Μιχάλη Αρβανίτη, όπου ......

Ο 43χρονος που ασελγούσε σε ανήλικα κορίτσια (ΦΩΤΟ)

Κατέγραφε τις άρρωστες πράξεις του σε βίντεο

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 43χρονου, ο οποίος είχε συλληφθεί την 11-10-2012, στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, μετά από σχετικό Ένταλμα Σύλληψης του Ανακριτή Ορεστιάδας, για αποπλάνηση ανηλίκων.

Ειδικότερα, ο 43χρονος, κατά το έτος 2011, είχε συνάψει σεξουαλικές .......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 3ης Οκτωβρίου 2013