Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Χρονόπουλος: «Με καλή εμφάνιση πήραμε τη νίκη κόντρα σε μια καλή ομάδα»

Τους 3 πρώτους βαθμούς στο Πρωτάθλημα πήρε η Εράνη Φιλιατρών όπου στην έναρξη του Πρωταθλήματος επικράτησε έστω και δύσκολα με 2-1 του Τσικλητήρα Πύλου.

Η Φιλιατρινή ομάδα κατάφερε με συγκέντρωση και καλή εμφάνιση επικράτησε του Τσικλητήρα που έδειξε πιο καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με τις 2 προηγούμενες φορές που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες.

Ο Ανδρέας Χρονόπουλος, που ...........

Νέα εμφάνιση και νέες υπηρεσίες από το Φιλιατρά News.

Από το Σάββατο εγκαινιάσαμε τις νέες σελίδες μας, οι οποίες αφού ξεπεράστηκαν μερικά προβλήματα που υπήρχαν πλέον είναι πλήρως λειτουργικές.
Λειτουργικές ακόμα και για χρήστες smart phone.
Μια καινοτομία που δημιουργήσαμε .......

Ώχ!...«Επέλαση» Αμοιβαίων Υψηλού Ρίσκου…

Αρθρο του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News

Ο κ John Paulson και τα αμοιβαία κεφάλαια «Υψηλού ρίσκου» που διευθύνει έβαλαν, λένε πρόσφατα δημοσιεύματα, ως στόχο, τις ελληνικές Τράπεζες και μάλιστα δύο συγκεκριμένες την ΑΛΦΑ και την Πειραιώς (όπου κατέχουν και μετοχές) σημειώνοντας ότι οι ιδιώτες κατέχουν το 16% στην πρώτη και το 20% στην δεύτερη.
O ο κ Paulson ο οποίος πριν ......

Περισσεύουν ο λαϊκισμός και η δημαγωγία (και) στην Τριφυλία

Όσοι ενημερώνονται για τις όποιες εξελίξεις στα δημοτικά δρώμενα της Τριφυλίας ή παρακολουθούν, έστω και λίγο, τα συμβαίνοντα στο Δήμο, εκτιμώ πως, πέρα από τα όποια συμπεράσματα εξάγουν για τη Δημοτική Αρχή, το δήμαρχο, τη συμπολίτευση και την αντιπολίτευση, θα έχουν διαπιστώσει πως ο λαϊκισμός και η δημαγωγία, όχι απλώς καλά κρατούν, αλλά και περισσεύουν!

Για τους ασκούντες διοίκηση συμπολιτευόμενους, ό,τι .......

Παρουσίαση του βιβλίου "Η λυκειάρχης" στην Θεσσαλονίκη

Το βιβλίο "Η λυκειάρχης" θα παρουσιάσει στην Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 η Φιλιατρινιά Γιώτα Τσαρμποπούλου.

Η παρουσίαση θα γίνει στον πολυχώρο του οργανισμού Μαλλίαρης παιδεία Δημητρίου Γούναρη 39 (απέναντι από την καμάρα) στην Θεσσαλονίκη.

Το βιβλίκο θα παρουσιάσουν:

Ντίνα Νικολάκου: «Δημιουργούμε το νέο αεροδρόμιο της Καλαμάτας, φέρνουμε νέες πτήσεις και κωφεύουμε στους μίζερους».

Σχετικά με το αεροδρόμιο της Καλαμάτας, η Αντιπεριφερειάρχης, κ. Ντίνα Νικολάκου δήλωσε:

"Από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων μας, είχαμε τονίσει σε κάθε τόνο την κομβική σημασία του Αεροδρομίου της Καλαμάτας. Σε αυτήν την κατεύθυνση εργαστήκαμε από την πρώτη ημέρα σκληρά.

α) Δεσμεύσαμε τους απαιτούμενους........

Α' Τοπική: Αποτελέσματα και Βαθμολογία 1ης Αγωνιστικής

Μετα και τους χθεσινούς αγώνες στην Α τοπική Μεσσηνίας τα αποτελέσματα και η βαθμολογία έχουν ως εξής:

Αγιασμός στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών

Σήμερα, Δευτέρα 7-10-2013, ξεκίνησε η σχολική χρονιά για το Ειδικό Δημοτικό σχολείο Φιλιατρών, με τον καθιερωμένο αγιασμό.

Το εκαπιδευτικό προσωπικό καλωσόρισε μαθητές, γονείς και επισήμους και έδωσε τις δικές του ευχές για μια καλή σχολική χρονιά.

Από την πλευρά του ......

Συνεχίζεται το σήριαλ ανακοινώσεων για την ακυρωμένη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στην Καλαμάτα

Σχετικά με την ΑΚΥΡΩΣΗ της συναυλίας του ΣΩΚΡΑΤΗ ΜΑΛΑΜΑ στο Κάστρο της Καλαμάτας κατά την 3-10-2013 σας γνωρίζω τα εξής:
1.-Ειναι ανεπιτυχής η προσπάθεια της εταιρείας που εκπροσωπεί τον κ. Μάλαμα να αποσείσει τις τεράστιες ευθύνες της για την ακύρωση της προγραμματισθείσας συναυλίας μετά από αναβολή 03—10-2013 στο Κάστρο της Καλαμάτας για τους εξής λόγους: ......

Θολές οι... λύσεις για τα σκουπίδια στην Πελοπόννησο

Γράφει η Αντωνία Μπούζα.

Τέλη 2013 και τα σκουπίδια στη Χώρα μας ακόμη πετάγονται στα ρέματα, στις χαράδρες , στις χωματερές, στα ποτάμια, ενώ πρόστιμα εκατομμυρίων ευρώ επιβάλλονται από την Ε.Ε., για τη συνεχή υποβάθμιση του περιβάλλοντος και της ζωής μέσα σ΄αυτό.

Εδώ και κάποια χρόνια, .......

Απίστευτες ταχύτητες με SSD

Αν επιλέγαμε μία και μοναδική αναβάθμιση προκειμένου να βελτιώσουμε τις επιδόσεις ενός παλιού PC, αυτή θα ήταν ένας ταχύτατος SSD δίσκος.
Στα μειονεκτήματα των SSD δίσκων μπορούμε να καταγράψουμε μόνο την υψηλή τιμή ανά GB και τον πεπερασμένο αριθμό. «γράψε-σβήσε».

Ο SSD (solid state disc drive) είναι ένας σκληρός δίσκος, ο οποίος σε αντίθεση με το κοινό μέσο .....

Απολύσεις: Στα σκαριά σχέδιο κατάργησης των υπηρεσιών καθαριότητας στους δήμους

Το γεγονός ότι στην πρώτη λίστα της διαθεσιμότητας των 12.500 δημοσίων υπαλλήλων περιλαμβάνονται οι καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών δεν είναι καθόλου τυχαίο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες .......

Πολιτικές δράσεις εναντίον της Βίας από την ΝΟΔΕ Μεσσηνίας

Σειρά πολιτικών δράσεων εναντίον της βίας, απ’ όπου κι αν προέρχεται, ξεκινά η Νέα Δημοκρατία, με κεντρικό σύνθημα “φτάνει πια”.

Για το ξεκίνημα της πρωτοβουλίας αυτής, αύριο Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013, στις 5 το απόγευμα, στη κεντρική πλατεία Καλαμάτας, ενώνουμε τις φωνές μας ενάντια στη βία. Λέμε «φτάνει πια» και προτάσσουμε τη δημοκρατία απέναντι σε όσους επιδιώκουν την αποσταθεροποίηση. Χτίζουμε συμβολικά, ανθρώπινη αλυσίδα κατά της βίας.

Στόχος μας είναι η δημιουργία μιας .......

Ο μήνας των γκάλοπ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Την 1η Οκτωβρίου, σύμφωνα με πληροφορίες, άρχισαν να «τρέχουν» δημοσκοπήσεις στην περιφέρεια με παραγγελία κομμάτων αλλά και ενδιαφερόμενων να πάρουν μέρος στις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Τα ζητούμενα είναι δύο:.....

Εφημερεύον φαρμακείο στα Φιλιατρά γι αυτήν την εβδομάδα

Την εβδομάδα από 07 Οκτωβρίου έως 13 Οκτωβρίου 2013 εφημερεύει το φαρμακείο:

Αικατερίνη Βορίση

Tηλ: 2761 - 0 - 34065
Κιν. 694 - 61 04 914


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι εφημερίες των Φαρμακείων ξεκινούν Δευτέρα στις 08:00 ακριβώς και λήγει την άλλη Δευτέρα στις 07:59 το πρωί.

Επίδομα Θέρμανσης: Ποιοί το Δικαιούνται

Τις 400.000 θα φτάσουν οι δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης φέτος. Θα λάβουν προκαταβολικά το ποσό που τους αντιστοιχεί, αλλά σε δύο δόσεις που το πιθανότερο είναι να καταβληθούν στη διάρκεια του 2014.

Το υπουργείο Οικονομικών θα κάνει επίσημες ανακοινώσεις την ......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 7ης Οκτωβρίου 2013