Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Mini Euro 2013 Με επίσημο χορηγό το E-Click.gr [ VIDEO ]


To πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Mini Football πάει Ρέθυμνο και το NovaSports 3 θα είναι σε όλους τους αγώνες της Εθνικής μας, από την Πέμπτη 10/10 έως και την Κυριακή 13/10.

Επίσημος Χορηγός το e-click.gr για την στήριξη της Εθνικής μας ομάδας που έχει προπονητή τον Φιλιατρινό Αποστόλη Γκαϊφύλλια με βοηθό τον παλιό ποδοσφαιριστή Τάκη Γκόνια

Δείτε το Video

Αφιέρωμα στους Τριφύλιους λογοτέχνες: Διονύσιος Πιτταράς

Η επόμενη λογοτεχνική εκδήλωση από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Τριφυλίας και την Ένωση Μεσσηνίων Συγγραφέων τιμά τον Διονύση Πιτταρά στον κύκλο των εκδηλώσεων παρουσίασης των πνευματικών δημιουργών της Τριφυλίας. Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 87.00 μμ, στην αίθουσα Αλέκος Παπαδόπουλος στην Κυπαρισσία.

Ο Διονύσιος Πιτταράς είναι .........

Γόνιμες οι επαφές Αλευρά στο ΥπΑΑΤ. Τεθηκε και το θέμα δημιουργίας μετεωρολογικού σταθμού στα Φιλιατρά

Ιδιαίτερα γόνιμη υπήρξε η συνάντηση που είχε χθες (Τετάρτη 9-10-2013) ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μεσσηνίας Παναγιώτης Αλευράς με τους γενικούς γραμματείς του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μόσχο Κορασίδη και κ. Δημήτρη Μελά καθώς και με στελέχη του Υπουργείου.

Συγκεκριμένα: ........

Όμορφες νύχτες στο Κουτσούνι


Φιλιατρά. Λίγο ακόμα και θα έφερναν γόνδολες στην Δεκατεσσάρων..... [ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ]

Λίγο ακόμα να έβρεχε και στην Δεκατεσσάρων οι κάτοικοι θα έφερναν γόνδολες για να μετακινούνται...

Η μεγάλη ποσότητα ........

Φιλιατρά: Μας παρέσυρε το ρέμα, μάνα μου δεν είναι ψέμα!!!!!! [ Φωτογραφίες ]

Άνοιξαν οι ουρανοί σήμερα κατά τις 12 το μεσημέρι στα Φιλιατρά, και το νερό που έπεσε δημιούργησε πάρα πολλά προβλήματα πλημμυρών στην πόλη. Χαρακτηριστική της κατάστασης που επικρατούσε, ήταν η πλατεία των Φιλιατρών καθώς οι δρόμοι ήταν αδιάβατοι από πεζούς τόσο μπροστά από την Εθνική Τράπεζα όσο και στο κάτω μέρος της πλατείας και τα πολλά νερά, δημιούργησαν στον δρόμο λίμνες που καβαλούσαν τα πεζοδρόμια μες κίνδυνο τα νερά της βροχής να μπουν στα μαγαζιά.
Πολλά φρεάτια στην πόλη είναι ακαθάριστα με .......

Το χθεσινοβραδινό δελτίο Ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 9-10-2013 ]

Ο Νέος σύντροφος της Άντζελας Δημητρίου [ Φωτογραφίες ]

Ένας νέος έρωτας έχει μπει στη ζωή της Άντζελας Δημητρίου, σύμφωνα δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso». Η γνωστή τραγουδίστρια είναι ζευγάρι με τον Φιλιατρινής καταγωγής εφοπλιστή Γιώργο Λεβεντάκη και οι φήμες τους θέλουν να έχουν ήδη αρραβωνιαστεί.

Η Άντζελα Δημητρίου και ο Γιώργος Λεβεντάκης έκαναν, το βράδυ της Παρασκευής, την πρώτη επίσημη εμφάνισή τους σε γνωστό bar-restaurant κοντά στην περιοχή του Χίλτον, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της «Espresso».

Δείτε φωτογραφίες

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 10ης Οκτωβρίου 2013