Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Η διαδικασία για το επίδομα θέρμανσης

Η απόφαση με τα κριτήρια και τις διαδικασίες για τη χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης στους δικαιούχους δόθηκε χθες στη δημοσιότητα από το υπουργείο Οικονομικών.

Στην απόφαση .........

Με επιτυχία ο 74oς Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά 'Ο ΘΑΛΗΣ'

Σήμερα Σάββατο 19/10/2013 πραγματοποιήθηκε ο 74oς Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά 'Ο ΘΑΛΗΣ', στο 4ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ.

Η συμμετοχή των μαθητών στο φετινό διαγωνισμό κρίνεται ικανοποιητική, ξεπερνώντας τους εκατόν πενήντα διαγωνιζόμενους μαθητές.
Ο ιστορικός αυτός ......

Samsung Galaxy S5 τον Ιανουάριο στην Ελλάδα. Πόσο θα κοστίζει! [ VIDEO ]

Αλλαγή δεδομένων στη Samsung, καθώς πληροφορία που έσκασε σαν «βόμβα», αναφέρει ότι το Galaxy S5 πιθανότατα θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2014, πολύ νωρίτερα δηλαδή από ότι είχε προγραμματιστεί!

Η Samsung δεν επιβεβαιώνει αλλά και ούτε διαψεύδει, ως τώρα, αλλά το σκεπτικό πίσω από αυτήν την πληροφορία είναι λογικό.

Πηγή επισημαίνει ότι η Samsung θέλει να παρουσιάσει το Galaxy S5 τον ......

Διαθέσιμο το Android 4.3 για Samsung Galaxy S4 στην Ευρώπη.

Χαράς ευαγγέλια για τους κατόχους του Samsung Galaxy S4, καθώς το Android 4.3 Jelly Bean firmware update για τη συσκευή τους έχει ξεκινήσει ήδη από την Πέμπτη στην Ευρώπη.

Η αρχή γίνεται από τη Γερμανία και θα ακολουθήσουν όλες οι χώρες της Ευρώπης.
Φυσικά και χρειάζεται να κάνετε υπομονή, καθώς η διαδικασία γίνεται......

ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΗ: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΣ.

Μια σειρά μελετών ερευνητικών κέντρων και πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, που πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας καταλήγουν ομόφωνα στο συμπέρασμα πως η χρήση των κινητών τηλεφώνων με ανοικτή ακρόαση και η οδήγηση αυτοκίνητου είναι λειτουργίες ασυμβίβαστες. Τα αποτελέσματα μάλιστα του Βρετανικού εργαστηρίου έρευνας μεταφορών που δημοσιεύτηκε στη Βρετανική........

Το χθεσινοβραδινό δελτίο Ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 18-10-2013 ]

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 19ης Οκτωβρίου 2013