Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Αντζελα Δημητρίου: "Μου χρώσταγε η ζωή να μου χαρίσει μια αγάπη αληθινή" [ Video - Συνέντευξη ]

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη στο Φιλιατρά News

Το πρόσωπο που φιλοξενούμε σήμερα είναι πολύ γνωστό σε όλους μας.

Πρόκειται για την μεγάλη κυρία, την Λαίδη του Ελληνικού λαϊκού Πενταγράμμου, την Άντζελα Δημητρίου, έναν μύθο (για όσους δεν την έχουν γνωρίσει προσωπικά) του Ελληνικού Λαϊκού πενταγράμμου και αυτό το έχει αποδείξει με το σπαθί της.
Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ότι τα τραγούδια της έχουν μεγαλώσει ......

Στο ΕΣΠΑ ο εκσυγχρονισμός ξενοδοχειακού εξοπλισμού και υποδομών του Νοσοκομείου της Καλαμάτας και η αναδιαρρύθμιση των εξωτερικών Ιατρείων του Κ.Υ. Κυπαρισσίας

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ύστερα από τη θετική αξιολόγηση της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Πελοποννήσου υπέγραψε την απόφαση ένταξης για χρηματοδότηση των ακόλουθων έργων στο ΔΕΠΙΝ – Πελοποννήσου 2007 – 2013, συνολικού προϋπολογισμού 2.999.398,00 €
Ειδικότερα.....

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διέπραττε κλοπές σε Πεταλίδι ,Κορώνη και Πύλο

Εξιχνιάστηκαν συνολικά πέντε κλοπές στην ευρύτερη περιοχή της Κορώνης, του Πεταλιδίου και της Πύλου Μεσσηνίας

Συνελήφθησαν τρία άτομα, οι οποίοι κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, των ......

Μέχρι τέλος Νοεμβρίου η απογραφή βιβλιαρίων του ΟΠΑΔ

Παράταση μέχρι τις 30 Νοεμβρίου δόθηκε για την απογραφή και τη θεώρηση βιβλιαρίων των ασφαλισμένων του ΟΠΑΔ.

Όπως επισημαίνεται ........

Από 1η Νοεμβρίου το χειμερινό ωράριο στο νυχτερινό τιμολόγιο της ΔΕΗ

Διαφορετικό ωράριο για το νυχτερινό ρεύμα στα νησιά και την ηπειρωτική χώρα εφαρμόζει από φέτος η ΔΕΗ. Το χειμερινό ωράριο για το νυχτερινό ρεύμα, που είναι διακεκομμένο (δύο ώρες το μεσημέρι και έξι τη νύχτα) ισχύει όπως κάθε χρόνο από 1ης Νοεμβρίου, δηλαδή από την προσεχή Παρασκευή.

Στην ηπειρωτική χώρα .....

Φιλιατρά: Λαχανόκηπο δημιούργησαν στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο (φωτογραφίες)

Το δικό τους «σχολικό κήπο», και συγκεκριμένα λαχανόκηπο, δημιούργησαν οι μικροί μαθητές του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Φιλιατρών μετά τη σχετική πρωτοβουλία που ανέλαβε το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου!
Μάλιστα, οι μαθητές και οι .....

Το σκάφος με τους μετανάστες που εντοπίστηκε ανοικτά της Πύλου συνέχισε για την Ιταλία

Σε ιταλικά χωρικά ύδατα εισήλθε, σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα και την Ελληνική Ακτοφυλακή, το αλιευτικό σκάφος με τους 120 μετανάστες, που εντοπίστηκε το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου να πλέει 110 ναυτικά μίλια νότια-νοτιοδυτικά της Πύλου σε διεθνή χωρικά ύδατα.

Το αλιευτικό με ......

Εκανε ανάληψη 2,8 ευρώ για να αγοράσει γάλα!!!!!!!!!

Συγκίνηση προκαλεί το περιστατικό ενός νεαρού πατέρα στη Ρόδο, που επισκέφθηκε υποκατάστημα τραπέζης και ζήτησε να κάνει ανάληψη όλων των χρημάτων που είχε στα βιβλιάριά του (2,8 ευρώ) προκειμένου να αγοράσει γάλα για το παιδί του.

Όπως αναφέρει σήμερα ........

Ο Σύλλογος υπαλλήλων Π.Ε. Μεσσηνιας συμμετέχει στην απεργία της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στις 6 Νοεμβρίου

Στα πλαίσια της συμμετοχής του Συλλόγου Υπαλλήλων Π.Ε Μεσσηνίας στην απεργία που προκήρυξε η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ στις 06/11/2013 δημιουργήσαμε ένα βίντεο προκειμένου να αναδείξουμε τα προβλήματα με ένα διαφορετικό τρόπο.
Παρακαλούμε να μας βοηθήσετε στη διάδοση του δημοσιεύοντας το.

Δείτε το Video

Γαργαλιάνοι: Αφιέρωμα στους Τριφύλιους λογοτέχνες. Σωτήριος Λυριτζής

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την τελευταία εκδήλωση του αφιερώματος στους Τριφύλιους λογοτέχνες που θα πραγματοποιηθεί στους Γαργαλιάνους στη Μπρίσκειο Βιβλιοθήκη την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013 στις 7.00 μμ. Είναι αφιερωμένη στο Γαργαλιανιώτη εκπαιδευτικό και ιστοριοδίφη Σωτήριο Λυριτζή ο οποίος είχε σημαντική συνεισφορά στη διερεύνηση ιστορικών γεγονότων της περιοχής.

Ομιλητής θα είναι ο ........

Φιλιατρά: Νέα Διακοπή νερού αύριο Τετάρτη.

Διακοπή νερού θα γίνει αύριο το πρωί της Τετάρτης 30 Οκτωβρίου και συγκεκριμένα από τις 09:00 έως τις 14:00.

Η διακοπή θα .......

Κατσίβελας: «Όχι μόνο δεν υποβαθμίζεται, αλλά ενδυναμώνεται το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας»

Όχι μόνο δεν υποβαθμίζεται, αλλά ενδυναμώνεται το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, επισημαίνει ουσιαστικά μιλώντας στο «Θ» ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας, τονίζοντας παράλληλα πως διορίζονται γιατροί και διασυνδέεται με το Νοσοκομείο και το Κέντρο Υγείας Ζαχάρως.

Τον τελευταίο καιρό στην Τριφυλία επικρατεί αναστάτωση και ανησυχία .........