Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Κάντε υπομονή μέχρι τη Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου, 2013!...

Αρθρο του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News

Κατατέθηκε και συζητείται ήδη μέσα στη Βουλή των Ελλήνων η «πρόταση μομφής» που κατέθεσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά της Δικομματικής Κυβέρνησης των κκ Σαμαρά-Βενιζέλου αμέσως μετά την επιστροφή από το Austin του Τέξας Των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής …

ΟΛΑ όσα ήδη άρχισαν να λέγονται .......

Ανατροπή στη διαδοχική ασφάλιση- «στον αέρα» 200.000 ασφαλισμένοι

Τα πάνω- κάτω έρχονται στη διαδοχική ασφάλιση, καθώς εντός των ημερών θα εφαρμοστούν πλήρως οι οδηγίες που είχε εκδώσει το υπουργείο Εργασίας ήδη από τον περασμένο Φεβρουάριο και τις οποίες δεν απέσυρε παρά τις αντιδράσεις του ΙΚΑ.
Για επτά ολόκληρους .....

Ερχεται σφοδρή κακοκαιρία.

Σαρωτική θα είναι η κακοκαιρία που θα επηρεάσει την χώρα μας από την ερχόμενη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου και κυρίως κατά την διάρκεια της Τρίτης 12 Νοεμβρίου.

Τα πρώτα φαινόμενα θα ........

Μιχελάκης: Εξήγγειλε ξανά αλλαγές σε εκλογές ΟΤΑ και αντικαλλικράτη

«Τομή στις παθογένειες του χτες που απαλλάσσει την Τοπική Αυτοδιοίκηση από τον ασφυκτικό εναγκαλισμό των κομμάτων», χαρακτήρισε ο υπουργός Εσωτερικών τη τροποποίηση του νόμου .......

ΕΡΕΥΝΑ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Ο Μεσσήνιος πολιτικός μηχανικός Παναγιώτης Παπαντωνίου στα πλαίσια της διδακτορικής του διατριβής μέσω του Παρατηρητηρίου Οδικής Ασφάλειας του ΕΜΠ έχει αναρτήσει το παρακάτω ερωτηματολόγιο που αφορά την αντίληψη των οδηγών της Μεσσηνίας απέναντι στην οδική ασφάλεια.

Όσες/οι Μεσσήνιες/οι έχετε διάθεση (και είστε οδηγοί) να βοηθήσετε αφιερώστε 5 λεπτά για τη συμπληρωσή του (ανώνυμα) ερωτηματολογίου(κλίκ εδώ) ή κοινοποιήστε το σε όσους πιστεύετε οτι επιθυμούν.

Κ. Υ. Γαργαλιάνων. Δωρέαν ¨Ελεγχος Χοληστερίνης 11 και 12 Δεκεμβριου

Με πρωτοβουλία του κέντρου υγείας Γαργαλιανων θα πραγματοποιηθεί Δωρεαν Έλεγχος χοληστερίνης.
Στις 11 και 12 Δεκεμβριου 2013 και ώρα 09:00 π.μ. στο κέντρο υγείας Γαργαλιάνων.

Νικήστε τη χοληστερίνη.

Η αυξημένη χοληστερίνη .....

Φιλιατρά: "Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε" η νέα παράσταση που ανεβάζει το Τριφυλιακό Ερασιτεχνικό Θεάτρο

"Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε" τιτλοφορείται το νέο θεατρικό έργο που θα ανεβάσει για την χρονιά που μας έρχεται το Τριφυλιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο.
Η λαμπρή ......

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [07-11-2013 ]

Ο Αγρροτικός Σύλλογος για τα εργόσημα και τους αλλοδαπούς εργάτες γης.

Επιστολή προς το Υπουργείο Εργασίας με κοινοποίηση σε πολλούς αποδέκτες απέστειλε σήμερα ο Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών σχετικά με τα εργόσημα και τους αλλοδαπούς εργάτες γης.
Στην επιστολή του ο αγροτικός σύλλογος επισημαίνει την έλλειψη ενημέρωσης των αγροτών για το θέμα και καταθέτει κάποιες προτάσεις που ελήφθησαν στην πρόσφατη συζήτηση ενημέρωση (σχετικό ρεπορτάζ εδώ) που πραγματοποιήθηκε στο Φουρναράκειο Πνευματικό Κέντρο στα Φιλιατρά.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:....

Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών: Καταστροφές από Ανεμοστρόβιλο - Αποζημιώσεις.

Εποστολή προς τον ΕΛΓΑ για τις καταστροφές που υοέστσαν θερμοκήπια στον Λαγκούβαρδο, αρμακάδια και Γιόλακα (Σχετικό ρεπορτάζ εδώ) απέστειλε σήμερα ο Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών.

Στην επιστολή τους αναφέρουν:

Φιλιατρά: Αθωώθηκε ο αγρότης για τους παράνομους αλλοδαπούς. Ανακοίνωση του Αγροτικού Συλλόγου

Αθώος κρίθηκε από το δικαστήριο ο Φιλιατρινός αγρότης που κατηγορούνταν για απασχόληση παράνομου αλλοδαπού που κατείχε πλαστά δικαιολογητικά.

Με την απόφαση αυτή .......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 8ης Νοεμβρίου 2013