Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Π.Ε. Μεσσηνίας: Σύσκεψη για την 25η Μαρτίου

Την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην αίθουσα «Παν.Φωτέας» της Π.Ε. Μεσσηνίας για την κατάρτιση κοινού προγράμματος εκδηλώσεων για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου. Στην εν λόγω σύσκεψη προέδρευσε ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Παναγιώτης Αλευράς.

Ο κ. Αλευράς τόνισε ότι ο ......

εορτασμός της 25ης Μαρτίου αποτελεί για μας τους Έλληνες ημέρα εθνικής ανάτασης και υπερηφάνειας. Αποτίουμε έτσι φόρο τιμής στους αγωνιστές του ’21,που με αυταπάρνηση και ηρωισμό θυσίασαν τη ζωή τους για την ελευθερία . Σήμερα δε,που η εποχή μας μαστίζεται από την οικονομική κρίση, επιβάλλεται εγρήγορση, ενότητα και ομοψυχία. Πρέπει να διατηρούμε, να προστατεύουμε και να αξιοποιούμε την κληρονομιά μας με πράξεις και όχι με λόγια .

Κλείνοντας, ο Αντιπεριφερειάρχης, αφού ευχαρίστησε όλους τους εκπροσώπους των Φορέων που συμμετείχαν στη σύσκεψη , τόνισε πως η Π.Ε. Μεσσηνίας έχει απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ούτως ώστε ,με κατάλληλη συνεργασία, να οργανωθεί ο εορτασμός της Επετείου της 25ης Μαρτίου με ασφάλεια και με την αρμόζουσα τιμή.