Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Μεσσηνία: Σε στραγγαλισμό οφείλεται ο θάνατος του 53χρονου Αρχιμανδρίτη

Οι αρχές καλούνται να λύσουν τώρα ένα μυστήριο, καθώς υπάρχουν αρκετές αντιφάσεις, όσον αφορά στους δολοφόνους.
Σε στραγγαλισμό οφείλεται τελικά ο θάνατος του 53χρονου Αρχιμανδρίτη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στη Χώρα Τριφυλίας το πρωί της Κυριακής.

Σύμφωνα με .....

τον ιατροδικαστή Ναυπλίου, κ. Κωττακίδη, η νεκροψία - νεκροτομή «έδειξε» ότι ο Αρχιμανδρίτης στραγγαλίστηκε με το πουκάμισο που είχε βρεθεί τυλιγμένο στο λαιμό του.
Ωστόσο, οι αρχές καλούνται να λύσουν τώρα ένα μυστήριο, καθώς υπάρχουν αρκετές αντιφάσεις, όσον αφορά στη δράση και κυρίως στο κίνητρο του δολοφόνου.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο 53χρονος έφερε επίσης τραύματα από βαρύ αντικείμενο -πιθανότατα από κουζινικό σκεύος- ωστόσο, δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης στο σπίτι του Αρχιμανδρίτη, γεγονός που σημαίνει ότι ο δράστης ή οι δράστες, ήταν πρόσωπα γνωστά στον άτυχο αξιωματούχο της Εκκλησίας.

Πλέον, οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, μεταξύ των οποίων θύμα και θύτης να είχαν προσωπικές διαφορές, παρά το γεγονός ότι η αναστάτωση στο διαμέρισμα οδηγεί στην εκδοχή της ληστείας.

Σημειώνεται ότι, μέχρι στιγμής, έχουν γίνει έξι προσαγωγές υπόπτων.

Όλοι οι ύποπτοι που ανακρίνονται είναι αλλοδαποί που εργάζονται σε χωράφια στην ευρύτερη περιοχή της Τριφυλλίας και μεταξύ αυτών είναι ένας νεαρός Ρουμάνος.

Πρώτο θέμα