Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Φιλιατρά: Ξεκίνησε το έργο αντικατάστασης των παιχνιδιών στην παιδική χαρά. [ Φωτογραφίες ]

Ξεκίνησε τις προηγούμενες μέρες και συνεχίζεται το έργο αντικατάστασης των παιχνιδιών της παιδικής χαράς στην πλατεία των Φιλιατρών προύπολογισμού περίπου είκοσι (20) Χιλιάδων ευρώ.

Τις προηγούμενες .....

μέρες αφαιρέθηκαν οι παλιές κούνιες και διάφορα άλλα παιχνίδια συμπεριλαμβανομένης και της μεγάλης τσουλίθρας η οποία από τον μεγάλο βαθμό διάβρωσης που είχε (σκουριασμένα σημεία με τρύπες) ήταν εξαιρετικά επικίνδυνη για τα μικρά παιδιά.

Ήδη από χθες ξεκίνησαν να στήνονται τα πρώτα παιχνίδια όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω εικόνες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Φιλιατρά Νews οι δυο ιστοί με τα σχοινιά δεν θα απομακρυνθούν καθώς το κόστος αντικατάστασης τους είναι πάρα πολύ εγάλο και τουλάχιστον στην παρούσα φάση δεν θα υπάρξει κάποια αλλαγή, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ορισμένα παιχνίδια θα τοποθετηθούν και στην παιδική χαρά του Αγρίλη Φιλιατρών.

Θεωρούμε ότι θα πρέπει να φροντίσει ο δήμος να "απο-γκετοποιήσει τον περιβάλλοντα χώρο με τις κούνιες, από τους διάφορους μέθυσους αλλοδαπούς που εχουν "καταλάβει" την περιοχή και έτσι οι γονείς να μπορούν να επισκέπτονται με τα παιδιά τους την παιδική χαρά και παίξουν με τα παιδιά τους.