Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Η Αδελφότητα Φιλιατρινών Αττικής "Η ΕΡΑΝΗ" έκοψε την Πίτα της

Ο Σύλλογος Φιλιατρινών Αττικής «Η ΕΡΑΝΗ», πραγματοποίησε χτες 23 Φεβρουαρίου 2014, στο Σαρόγλειο Μέγαρο (Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων), την ετήσια καθιερωμένη κοπή Βασιλόπιτας.

Στην φετινή εκδήλωση .....

η αδελφότητα βράβευσε, απονέμοντας Τιμητικές Πλακέτες, στους καταξιωμένους συμπατριώτες μας, Σκηνοθέτη Θεόδωρο Μαραγκό και τον Μαέστρο και Αναπληρωτή Καθηγητή Μουσικής Επιστήμης & Τέχνης, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Αθανάσιο (Σούλη) Ζέρβα.

Στη όμορφη γιορτή- εκδήλωση παρευρέθηκαν ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας κκ. Χρυσόστομος, που ευλόγησε την Πίττα, ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κώστας Κόλλιας ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής περιφέρειας Πελοποννήσου και πλέον υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας, κ. Παναγιώτης Κατσίβελα καθώς και ο Αντιστράτηγος Ε.Α. Στάθης Ανδρινόπουλος, επίσης υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας.

Ο πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ Γρηγόρης Αποστολάκος, ο πολιτευτής της Ν.Δ Μίλτος Χρυσομάλλης, ο Ταξίαρχος κ. Χαράλαμπος Λάλουσης, η Κα Ψαράκη Τούλα εκπρόσωπος του Δήμου Αθηναίων, ο Κος Λούτος πρόεδρος Ομοσπονδίας Συλλόγων- Συνδέσμων Τριφυλίας, όπως και άλλοι εκπρόσωποι Φιλιατρινών Εμπορικών Συλλόγων Πλήθος Φιλιατρινών και φίλων, έσπευσαν να τιμήσουν με την παρουσία τους την .

Σύσσωμο το διοικητικό Συμβούλιο, ο Πρόεδρος Στρατηγός Νίκος Βορρές και όλα τα μέλη, φρόντισαν ιδιαίτερα την οργάνωση της βραδιάς, που κύλησε όμορφα, στον εξαιρετικό χώρο του Σαρογλείου.
Οι ευχές όλων μας είναι να πραγματοποιηθεί με την ίδια επιτυχία και το επόμενο έτος!!!



Χρυσάνθη Λεβεντάκη Κοντέα