Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Τι ισχύει στην καινούργια Α1 από του χρόνου…Συνολικά 14 ομάδες θα την απαρτίζουν

Του χρόνου όπως έχει ανακοινώσει η ΕΠΣ Μεσσηνίας και γνωρίζουμε όλοι θα υπάρχει Α1 που θα απαρτίζεται από 14 ομάδες. Ποιες θα είναι αυτές οι ομάδες όμως και πως θα συμπληρωθούν;

Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε αναλυτικά τι προβλέπει ο κανονισμός της Ένωσης και ποιες ομάδες είναι πιθανόν να συμμετέχουν από Α” ΚΑΙ Β” ΤΟΠΙΚΗ.

Αναλυτικά:.......

1) Οι τρεις ομάδες που θα υποβιβαστούν από την Α” Τοπική. (Μεθωνη, Ομόνοια, Διαβολίτσι, Απόλλωνας Καλαμάτας, Δώριο, Αρφαρά, Τέλλος Άγρας, Φαραί).

2) Από την Β” Τοπική θα ανέβουν στην Α1 συνολικά 11 ομάδες. Το πόσες από κάθε όμιλο αυτό εξαρτάται από πολλά. Δηλαδή το αν θα παραμείνει ο πρωταθλητής στην Α” Τοπική και δεν καταφέρει να ανέβει στην Δ” Εθνική μέσω μπαράζ και αν καταφέρει ο Μεσσηνιακός να παραμείνει στην Γ” Εθνική Κατηγορία.

3) Εκτός από τα παραπάνω υπάρχει και το σενάριο που λέει ότι ο 2ος του Α” όμιλου και ο 2ος του Β” ομίλου θα αγωνιστούν σε μπαράζ για την άνοδο στην Α” Τοπική (υπό προυποθέσεις). Όποιος καταφέρει να πάρει την άνοδο τότε από τον έναν όμιλο θα ανεβούν 6 ομάδες και από τον άλλον όμιλο πέντε ομάδες.

Τέλος, ξαναλέμε ότι όλα πλέον εξαρτώνται από τον Πρωταθλητής της Α” Τοπικής και από τον Μεσσηνιακό.

Οι ομάδες από την Β” Τοπική που μονομαχούν για την άνοδο στην Α1 είναι: Ηρακλής Καλαμάτας, Νέος Άρις, Άμφεια, Αστέρας Μικρομάνης, Κεραυνός Καλαμάτας, Αβία, Αίαντας Καλαμάτας, Μιλτιάδης, Πατίστα, Παπαφλέσσας Βλαχόπουλου.

TAKLIN.GR