Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Φιλιατρινών Αττικής "Η Εράνη" 2014

Το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014, πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της Αδελφότητας Φιλιατρινών Αττικής η «Εράνη», με ιδιαίτερη επιτυχία. Η προσέλευση και η συμμετοχή των Φιλιατρινών και των φίλων τους ήταν μεγάλη.

Διακόσια περίπου άτομα συγκεντρωθήκαμε σε ........

μια όμορφη συνάντηση, στην αίθουσα «Ολυμπία» του ξενοδοχείου Τιτάνια. Μια εξαιρετική ευκαιρία να ξαναβρεθούμε και φέτος οι συμπατριώτες και οι φίλοι μας, να γλεντήσουμε όλοι μαζί , σε μια όμορφη γιορτή με Ελληνική μουσική, εξαιρετικά εδέσματα και ποτά. Το νεανικό συγκρότημα «ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΕΣ ΣΚΙΕΣ» έδωσε δυναμικά το μουσικό έναυσμα, με ιδιαίτερο κέφι. Στη συνέχεια ακολούθησε ζωντανή ελληνική μουσική και τραγούδια.

Σύντομα γίναμε όλοι μια μεγάλη παρέα, χορέψαμε και τραγουδήσαμε μέχρι τις πρωινές ώρες. Την όμορφη εκδήλωση, τίμησαν με την παρουσία τους, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Αθηναίων η κ. Τούλα Ψαρράκη, και ο κ. Φώτης Ιγνατίου. Ο Αναπληρωτής Δήμαρχος του Καλλικρατικού Δήμου Πεντέλης κ. Μούστρης Παναγιώτης, ο εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κυρίου Τατούλη και Σύμβουλος κ. Μπακούρος Γιώργος , ο Δημοτικός Σύμβουλος Τριφυλίας κ. Σουρέτης Παναγιώτης, ο κ. Θεοδωρακόπουλος Γιώργος υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας με τον συνδυασμό Ρ.Α.Κ.Ι ( Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Κίνηση Τριφυλίας ) και ο Πρόεδρος Ομοσπονδίας Συλλόγων Τριφυλίας κ. Λούτος Παναγιώτης.

Επίσης η Πρόεδρος των Κυπαρισσίων κ. Ρούλα Τσατσάκου, η Πρόεδρος των Σιδηροκαστριτών κ. Λιακάκη Μαρία, ο Πρόεδρος των Καρδιτσίων κ. Κουσαής Κωνσταντίνος και η Πρόεδρος των Αγριλιωτών κ. Ντίντα Μανώλη.. Ο Φιλιατρινός σκηνοθέτης Θόδωρος Μαραγκός με την σύζυγό του Αγγελική, η υψίφωνος Τζένη Δριβάλα, ο συγγραφέας Γρηγόρης Χαλιακόπουλος και ο ηθοποιός Κώστας Τσάκωνας.

Ο πρόεδρος της αδελφότητας, Στρατηγός Νίκος Βορρές και το διοικητικό Συμβούλιο, φρόντισαν την οργάνωση και δημιούργησαν μια όμορφη ζεστή ατμόσφαιρα για όλους τους καλεσμένους.

Τους ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε και του Χρόνου να συγκεντρωθούμε να ξαναγλεντήσουμε.

Χρυσάνθη Λεβεντάκη Κοντέα