Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ 4Α ΓΙΑ ΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ

Αρχίζουν να διαφαίνονται ,οι τάσεις, το ενδιαφέρον αλλά και η εμπιστοσύνη των δημοτών της Τριφυλίας ,στις δηλωμένες υποψηφιότητες για τη διεκδίκηση της δημοτικής αρχής.
Παράλληλα όμως με μεγάλη επιφυλακτικότητα διαφαίνονται οι προσεγγίσεις ορισμένων (υπό διαμόρφωση)δημοτικών συνδυασμών σύμφωνα με τη στρατηγική της κομματικής επιβίωσης.

Η κομματική εντολή .....

του ΠΑ.ΣΟ.Κ για τις συγκεκριμένες αυτοδιοικητικές εκλογές είναι ξεκάθαρη…
Όπου μπορείτε να παρουσιάσετε ψηφοδέλτιο μόνοι σας ,κάντε το…
Εάν δεν είναι εφικτό αυτό, τρέξτε να καλυφθείτε πίσω από οτιδήποτε κυματίζει (κουρτίνα είναι ; μπέρτα είναι ; φουστανέλα είναι ;) για να μη φανεί η ξεβρακωτίλα.
Με μια τέτοια γελοία τακτική πιστεύουν οι ‘’ενωτικοί’’ ότι θα επιβάλλουν τη γνωστή εμετική σοβαροφάνεια τους για να επιβιώσουν.
Και όλο αυτό επειδή τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών, θα πάνε πάλι, κατόπιν κομματικού δακτύλου ,όλα μαζί τα ρομποτάκια να ψηφίσουν τον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν βάζουν τίποτα πιο πάνω από το προσωπικό-κομματικό τους συμφέρον.
Το εγκόλπιο του ‘’καλού προσκόπου ‘’ ορισμένοι το έχουν εμπεδώσει καλά και προσπαθούν με ύφος απόλυτου ψευτοκυριλέ να το τοποθετήσουν στο ρογοβύζι του κομματικού μαστού.
Αχ, πότε θα απογαλακτιστούν τα βυζανιάρικα;
Απευθυνόμαστε στους παραπλανητικά ανεξάρτητους ενωτικούς. Καλά, δεν μπορείτε να καταλάβετε ‘ότι δεν πείθετε κανέναν;

Κρύβεστε πίσω από το δάχτυλο σας υποτιμώντας τη νοημοσύνη των ψηφοφόρων .
Καθίστε και ασχοληθείτε με τα προβλήματα και την ανάπτυξη του τόπου μας, βγάλτε ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα ,καταθέστε προτάσεις…
Υπάρχει τώρα ευτυχώς η ανατρεπτική δημοτική κίνηση 4Α με πρόγραμμα και όραμα(το οποίο έχει δημοσιεύσει σε πρόσφατη ανακοίνωση της, βλέπε http://4atrifylias.blogspot.gr/).

Είμαστε αισιόδοξοι βλέποντας από την διαδικτυακή ψηφοφορία ότι υποστηρίζεται η υποψηφιότητα μας. Άρα υπάρχει ελπίδα για το δήμο Τριφυλίας ,να έχει τη δημοτική αρχή που του αξίζει!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ 4Α
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ