Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Βρείτε γιατρό ΕΟΠΥΥ από το διαδίκτυο! Όλη η λίστα στον “αέρα”

Τη διαθεσιμότητα σε επισκέψεις όλων των συμβεβλημένων ιατρών του ΕΟΠΥΥ μπορούν να βλέπουν πλέον οι ασφαλισμένοι μέσω της ιστοσελίδας του οργανισμού.

Μέσα στην ιστοσελίδα .....

του ΕΟΠΥΥ, www.eopyy.gov.gr στο σημείο «Διαθέσιμες Ιατρικές Επισκέψεις» οι ασφαλισμένοι θα μπορούν να δουν την διαθεσιμότητα σε επισκέψεις των ιατρών και να αναζητήσουν ιατρό στην περιοχή που θέλουν και στην ειδικότητα που επιθυμούν.

Επίσης δίνεται η δυνατότητα να αναζητήσουν έναν συγκεκριμένο ιατρό, με βάση το ονοματεπώνυμο του, και να διαπιστώσουν εάν έχει συμπληρώσει τις 400 επισκέψεις.

Στη φόρμα που ακολουθεί παρακάτω και βρίσκεται στη σελίδα του ΕΟΠΥΥ, μπορεί κανείς να βρει γιατρό όλων των ειδικοτήτων ανά περιοχή. Δίπλα στο όνομα και την ειδικότητα αναγράφεται ο αριθμός των δωρεάν επισκέψεων που έχει ο καθένας στη διάθεσή του για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ.

Ωστόσο αγκάθι παραμένει το γεγονός αν η λίστα με τις επισκέψεις θα ανανεώνεται καθώς ακόμη και η διοίκηση του Οργανισμού κάνει έκκληση στον ιατρικό κλάδο να δείξει συνέπεια.

Βέβαια σε μια περίοδο που οι συμβάσεις των συμβεβλημένων γιατρών που είναι κοντά στις 4400 , δεν έχουν ακόμη ανανεωθεί αποτελεί ερώτημα εάν η καταγραφή θα είναι ακριβής.

iatropedia.gr