Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Βιβλιοπαρουσίαση: Βασιλική Στρατικοπούλου – «Το παρελθόν μετράει στιγμές»

Ενα νέο Βιβλίο πρόκειται να παρουσιαστεί τις επόμενες μέρες στην Αθήνα από την συγγραφέα Βασιλική Στρατικοπούλου.
Η Βάσω Ενα δικό μας παιδί από τα Φιλιατρά, κάνει το πρώτο της βήμα στην συγγραφή βιβλίου με ένα μυθιστόρημα το οποίο φαίνεται εκ πρώτης όψεως εξαιρετικά ενδιαφέρον.
Το Μυθιστόρημα έχει τίτλο “Το παρελθόν μετράει στιγμές’ και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διώνη και θα παρουσιαστεί από την Συγγραφέα το Σάββατο 5 Απριλίου, στις 12.00 το μεσημέρι, στο Polis Art Café στην οδό Πεσμαζόγλου 5 Αίθριο Στοάς Βιβλίου.

Λίγα λόγια για το Βιβλίο:......


Η Μαίρη γεννημένη σε λάθος τόπο
μιας άλλης εποχής, αναζητεί απαντήσεις ερωτήματα που τη βασανίζουν εδώ και χρόνια. Φεύγει από το νησί της, την Ζάκυνθο, όταν ο θεός του έρωτα της χτύπησε την πόρτα. Πίσω της όμως αφήνει αγαπημένα πρόσωπα που ποτέ δεν βγαίνουν από την καρδιά και το μυαλό της.

Εξέχουσα θέση κατέχει η μικρότερη αδερφή της, η Χρυσάνθη, της οποία η μοίρα της επιφύλαξε το χειρότερο δώρο. Αυτή ήταν η αρχή για την αναζήτηση απαντήσεων που της ταλάνιζαν τον παρελθόν και της στοίχειωναν το μέλλον. Όλες αυτές βρίσκονται καλά κρυμμένες σε ένα κιτρινισμένο τετράδιο που κράταγε η μάνα της όλα αυτά τα χρόνια. Πολλοί θα το ονόμαζαν ημερολόγιο, αυτή απλά το αποκαλεί “το κλειδί του παραδείσου ΤΗΣ’.

Βραδιές στο Polis Art Café
Πεσμαζόγλου 5 Αίθριο Στοάς Βιβλίου
2103249588

Είσοδος ελεύθερη

Σάββατο 5 Απριλίου, στις 12.00 το μεσημέρι