Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Υπερκομματική Στήριξη Πέτρου Τατούλη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Πράσινο φως και από το ΠΑΣΟΚ πήρε από χθες ο Πέτρος Τατούλης, ο εκλεγμένος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, ο οποίος έχει ήδη την στήριξη της ΝΔ. Σε αυτό συνέτεινε η θετική αξιολόγηση του έργου Τατούλη στην Πελοπόννησο την τελευταία τριετία.
Η θετική άποψη.....

για το πρόσωπο του Πέτρου Τατούλη αντικατοπτρίζεται στις δημοσκοπήσεις, οι οποίες τον φέρουν ως τον απόλυτο κυρίαρχο στις επικείμενες εκλογές του Μαΐου, με ευρεία δυνατότητα προσέγγισης ψηφοφόρων όλων των παρατάξεων.

Ο Οδυσσέας Βουδούρης, υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν φαίνεται να κεφαλαιοποιεί ούτε την στήριξη των ψηφοφόρων της αξιωματικής αντιπολίτευσης (που αντιδρούν ακόμη στην υποψηφιότητά του), ούτε το πέρασμά του βουλευτή από το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ, αφού μένει σε εξαιρετικά χαμηλά ποσοστά στην πρόθεση ψήφου.

Τέλος, τα προερχόμενα από το ΠΑΣΟΚ στελέχη που μετρήθηκαν στις δημοσκοπήσεις μένουν χαμηλά, με τα καλύτερα ποσοστά να καταγράφει η Νάντια Γιαννακοπούλου (η οποία σε κάθε περίπτωση δεν επιθυμεί την κάθοδό της στις αυτοδιοικητικές εκλογές), ενώ δύο στελέχη πρώην συνεργάτες του Πέτρου Τατούλη, που όψιμα διαφώνησαν με τον τελευταίο, δεν ανιχνεύονται στις μετρήσεις.

newsbeast.gr