Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Συμπόρευση Ανδρινόπουλου -Μπακούρου για την αλλαγή στο Δήμο Τριφυλίας!

Συμπόρευση με το συνδυασμό «Η Τριφυλία αλλάΖΕΙ», με υποψήφιο δήμαρχο τον Ευστάθιο Ανδρινόπουλο, αποφάσισε ο Σωτήρης Μπακούρος και συνεργάτες του δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο, για την αλλαγή στο Δήμο Τριφυλίας!
Η συμπόρευση αποφασίστηκε σε συνάντηση των δύο αυτοδιοικητικών σήμερα, Μεγάλο Σάββατο, το μεσημέρι.

Όπως γράψαμε και στο φύλλο του.....

«Θ» την Μεγάλη Παρασκευή, από τις προηγούμενες μέρες, ο Σωτήρης Μπακούρος και συνεργάτες του δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, μετά από ώριμη σκέψη, σοβαρές, διεξοδικές και αλλεπάλληλες συσκέψεις και συζητήσεις, καταγράφοντας τη βούληση των πολιτικών τους φίλων και πολιτών της Τριφυλίας και σταθμίζοντας τα δεδομένα, αναλύοντας τις συνθήκες και λαμβάνοντας υπόψη το διακύβευμα των εκλογών για την επόμενη μέρα στο δήμο Τριφυλίας, εξέφραζαν τη σοβαρή πρόθεσή τους και την ανιδιοτελή βούλησή τους να λάβουν μια τέτοια απόφαση συμπόρευσης με τον κ. Ανδρινόπουλο και το συνδυασμό του την οποία, μάλιστα, και χαρακτήριζαν ιστορική!

Στις συσκέψεις και συζητήσεις τους και με τον ίδιο τον υποψήφιο δήμαρχο Ευστάθιο Ανδρινόπουλο διαπιστώθηκε σύμπτωση απόψεων και ευρύτερη συναντίληψη για τα δημοτικά ζητήματα, στη βάση των αρχών και των θέσεων που ήδη έχει διακηρύξει ο κ. Ανδρινόπουλος με τους συνεργάτες του, για την αλλαγή στο Δήμο Τριφυλίας!

Ηλίας Γιαννόπουλος - Θάρρος