Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Μαρία Καράμπελα: Μια Φιλιατρινιά υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Αμαρουσίου με τον Γιατρό Γιώργο Πατούλη

Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλη για συνεργασία και συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη», επειδή θεωρώ την προσφορά του, ως Δημάρχου και Ανθρώπου, μεγίστη στο Μαρούσι μας, την πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσε η οικογένειά μου.

Ενώνουμε δυνάμεις με στόχο και από τη θεσμική θέση της Σχολικής .......

Σύμβουλου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με επιστημονικά ενδιαφέροντα στην Κοινωνιολογία, την Παιδαγωγική, τις Θετικές και Θεωρητικές επιστήμες, τις Νέες Τεχνολογίες και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό να προσφέρουμε το καλύτερο στα νέα παιδιά του Αμαρουσίου. Αξίζει στα νιάτα, μικρά και μεγάλα παιδιά, εφήβους, νέες, νέους να είναι χαμογελαστά και να φοιτούν χαρούμενα στα σχολεία της πόλης μας. Ως γυναίκα και μητέρα με ενσυναίσθηση θα επιδιώξω με όλες τις δυνάμεις μου να σταθώ αρωγός σε όλες τις γυναίκες και μητέρες και στη σύγχρονη οικογένεια. Ειδικότερα τώρα που οι νέες εργασιακές συνθήκες την επηρεάζουν άμεσα. Επιθυμία μου είναι να συμπαρασταθώ με ανθρωπιά και φιλότιμο στις ευπαθείς ομάδες, ΑμεΑ, τρίτη ηλικίας, αστέγους καθώς και σε όλους όσοι έχουμε υποστεί πλήγμα από την οικονομική κρίση. Μία κρίση που την βιώνουμε όλοι καθημερινά σε όλους τους τομείς δραστηριοποίησής μας από τα σπίτια μέχρι τις γειτονιές και την πόλη μας.

Με την συμμετοχή μου ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος μοναδικός σκοπός μου είναι να βοηθήσω ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΟ ΛΑΟ στη συλλογική προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον με όραμα που θα ξεπερνά την κρίση και θα άρει οποιοδήποτε πρόβλημα. Φωτογραφία: Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλη για συνεργασία και συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη», επειδή θεωρώ την προσφορά του, ως Δημάρχου και Ανθρώπου, μεγίστη στο Μαρούσι μας, την πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσε η οικογένειά μου.

Ενώνουμε δυνάμεις με στόχο και από τη θεσμική θέση της Σχολικής Σύμβουλου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με επιστημονικά ενδιαφέροντα στην Κοινωνιολογία, την Παιδαγωγική, τις Θετικές και Θεωρητικές επιστήμες, τις Νέες Τεχνολογίες και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό να προσφέρουμε το καλύτερο στα νέα παιδιά του Αμαρουσίου. Αξίζει στα νιάτα, μικρά και μεγάλα παιδιά, εφήβους, νέες, νέους να είναι χαμογελαστά και να φοιτούν χαρούμενα στα σχολεία της πόλης μας. Ως γυναίκα και μητέρα με ενσυναίσθηση θα επιδιώξω με όλες τις δυνάμεις μου να σταθώ αρωγός σε όλες τις γυναίκες και μητέρες και στη σύγχρονη οικογένεια. Ειδικότερα τώρα που οι νέες εργασιακές συνθήκες την επηρεάζουν άμεσα. Επιθυμία μου είναι να συμπαρασταθώ με ανθρωπιά και φιλότιμο στις ευπαθείς ομάδες, ΑμεΑ, τρίτη ηλικίας, αστέγους καθώς και σε όλους όσοι έχουμε υποστεί πλήγμα από την οικονομική κρίση. Μία κρίση που την βιώνουμε όλοι καθημερινά σε όλους τους τομείς δραστηριοποίησής μας από τα σπίτια μέχρι τις γειτονιές και την πόλη μας.

Με την συμμετοχή μου ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος μοναδικός σκοπός μου είναι να βοηθήσω ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΟ ΛΑΟ στη συλλογική προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον με όραμα που θα ξεπερνά την κρίση και θα άρει οποιοδήποτε πρόβλημα.