Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Οι επιτυχίες από τον Σκοπευτικό Σύλλογο "Αρτεμις".

Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχτηκε ο σύλλογός μας τις αθλήτριες μας Νίκη Ταγκαλάκη, Ελένη Τσάκωνα και Κων,να Πάττα, που για πρώτη φορά πήραν μέρος στους Πανελλήνιους
αγώνες σκοποβολής αεροβόλου όπλου, που διεξήχθησαν στον Βύρωνα Αθήνας στις 22 και 23 Μαρτίου 2014.
Οι αθλήτριες μας .....

απέσπασαν τα συγχαρητήρια της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας για τις επιδώσεις τους και την άψογη εμφάνισή τους, καταφέρνοντας να φτάσουν μια ανάσα πριν τους τελικούς και να φέρουν τον επαρχιακό σύλλογό μας στην τέταρτη θέση της Πανελλαδικής
κατάταξης σκοποβολής αεροβόλου

Οι επιτυχίες του συλλόγου μας συνεχίζονται και σε Πελοποννησιακούς
Στις 6/4/2014 οι αθλήτριες μας, Φειδά Ελένη, Ταγκαλάκη Νίκη και Ζαίμη Παναγιώτα, απέσπασαν 2 χρυσά , 2 ασημένια, και 1 χάλκινο μετάλλιο, στους αγώνες που έγιναν στοσκοπευτικό σύλλογο < ΛΕΩΝΙΔΑΣ > στη Σπάρτη.
Ο Σύλλογός μας ευχαριστεί όλους τους αθλητές-αθλήτριες για τις επιτυχίες τους, καλεί όσους θέλουν να ασχοληθούν και να μάθουν το άθλημα της σκοποβολής, κάθε Τετάρτη και Κυριακή και ώρα 7μμ-9μμ. στην αίθουσα του σκοπευτηρίου Γαργαλιάνων.
Με την ευκαιρία ευχαριστούμε όλες τις τοπικές αρχές και την διεύθυνση δασών, Δασαρχείο Γαργαλιάνων και Δασαρχείο Κυπαρισσίας για την προσπάθεια που καταβάλουν προκειμένου να πραγματοποιηθεί και η κατασκευή του σκοπευτηρίου πυροβόλου όπλου.

ΣΧΟΛΙΟ
Θερμά συγχαρητήρια και από εμάς.