Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

1η ΙΟΥΝΙΟΥ: «ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ


Για 4η χρονιά, οι εργαζόμενοι της ΑΒ σε όλη τη χώρα δίνουν το παρών στην ημέρα που είναι αφιερωμένη στον Εθελοντισμό. Οι εργαζόμενοι στην Καλαμάτα συμμετέχουν δυναμικά

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά, την ......

Κυριακή 1η Ιουνίου την «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ», με σκοπό να προσφέρει στις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται. Οι δράσεις που πραγματοποιούνται μέσα στην ημέρα εστιάζουν στη δημιουργία δεσμών συνεργασίας με τους τοπικούς φορείς, και στην ενίσχυση του ομαδικού πνεύματος και της χαράς που προσφέρει η εθελοντική προσφορά.

Σε αυτό το πνεύμα η πλειοψηφία των εργαζομένων της ΑΒ από τα καταστήματα, τα κεντρικά γραφεία και τις αποθήκες της εταιρείας, θα λάβουν μέρος σε εθελοντικές δράσεις με θέμα τον «Άνθρωπο». Φέτος, στην Καλαμάτα οι εργαζόμενοι των 3 καταστημάτων ΑΒ θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για μία εθελοντική δράση. Ομάδα των υπαλλήλων θα φτιάξουν και θα προσφέρουν στο «Άσυλο Ανιάτων» και στο Γηροκομείο Καλαμάτας γλυκίσματα. Ταυτόχρονα με αυτή τη δράση, θα διοργανωθεί ποδοσφαιρικός αγώνας. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από αυτόν θα δοθούν στην Ι.Μ. Καλαμάτας.

Η «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ» αφορά όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας, ενώ οικογένειες, φίλοι και καταναλωτές είναι επίσης ευπρόσδεκτοι να συμμετέχουν στη δράση που κάθε κατάστημα, αποθήκη ή διεύθυνση έχει επιλέξει.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος πιστεύει ότι οι εταιρείες έχουν τη δύναμη και την ευθύνη να πετύχουν θετικές και μόνιμες αλλαγές στις περιοχές που δραστηριοποιούνται. Μέσω της αλληλεγγύης, της συμμετοχής και της συνεργασίας μπορούμε όλοι μας να συμβάλλουμε σε αυτή την τόσο σημαντική προσπάθεια και να προφέρουμε χαμόγελα και αισιοδοξία στους συνανθρώπους μας.