Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΛΥΚΟΥΔΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ ΚΑΙ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ξεκινάμε [ PRINT SCREEN ] ΚΑΡΦΙΤΣΩΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Σε μια πρωτοφανή αθλιότητα εναντίον του αντιπάλου συνδυασμού «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ξεκινάμε» προχώρησε χθες βράδυ μέσω του προσωπικού του Λογαριασμού στο Facebook ο υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος του κ. Ανδρινόπουλου Νίκος Λυκούδης.
Στην ανάρτηση του ο κ. Λυκούδης αφού ειρωνεύτηκε τον κ. Κατσίβελα για τα εγκαίνια (και τον Αγιασμό) που έκανε στα τρία εκλογικά του γραφεία, προχώρησε σε μια ακόμα μεγαλύτερη αθλιότητα αναφερόμενος στο λεωφορείο που είχε μπει από τον συνδυασμό για την μεταφορά ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ για την ομιλία στην Αθήνα στον κινηματογράφο "ΔΑΝΑΟΣ".

Το κείμενο αναφέρει:......

Μετά τις φιέστες και τους καθαγιασμούς των εκλογικών μας κέντρων (για να συγχωρεθούν οι αμαρτίες μας, οι απειλές και οι εκβιασμοί προς τους δικούς μας ανθρώπους), ξεκίνησαν και οι ολοήμερες εκδρομές προς την Αθήνα….

"Τριφυλία Ξεκινάμε... TOURS"
Δωρεάν εκδρομή συμμετοχής στις προεκλογικές ομιλίες, του απίθανου υποψήφιου δημάρχου μας, Τάκη Κατσίβελα και της παρέας των "δοκιμασμένων και κυρίως έμπειρων" συμβούλων του από το δήμο Τριφυλίας.
Όλα τα έξοδα πληρωμένα, μα..φυσικά…. από τον κομματικό μας μηχανισμό…!!

Εμείς στο Φιλιατρά News ρωτάμε τον κ. Λυκούδη.
Από πότε τα εγκαίνια και ο Αγιασμός ενός εκλογικού γραφείου (πράγμα που συνηθίζεται) είναι γεγονός κατακριτέο?? Στο συνδυασμό σας δεν κάνατε εγκαίνια κανενός γραφείου σας. Έχετε κάποιο πρόβλημα με τα ιερά μυστήρια; Μήπως καταλαβαίνατε ότι δε θα έχετε κοινό και γι` αυτό δεν κάνατε;

Για την συγχώρεση ποιών άραγε αμαρτιών, εκβιασμών, απειλών, μιλάει ο κ. Λυκούδης?
Αναφέρεται στην γνωστή στημένη ιστορία (Κλίκ) που διαδραματίστηκε με πολύ κακή σκηνοθεσία έξω από το πρωτοδικείο Κυπαρισσίας με την αποχώρηση υποψηφίου?
Γιατί ΗΤΑΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΟ όλο αυτό το σκηνικό. Πως εξηγείται ότι στο παρα ένα βρέθηκε αντικαταστάτης αφού θεωρητικά ο συνδυασμός είχε κλείσει και ήταν προς κατάθεση στο πρωτοδικείο Κυπαρισσίας? Πήραν μαζί τους και εφεδρικούς υποψηφίους? Μήπως γιατί ΗΞΕΡΑΝ τι θα γινόταν 15 λεπτά πρίν τις 12 το βράδυ???
Συνεπώς είχαν στήσει το σκηνικό για να κάνουν την επόμενη μέρα την καταγγελία προς τον συνδυασμό του κ. Κατσίβελα περί δήθεν εκβιασμών.

Η λάσπη όμως συνεχίστηκε από τον κ. Λυκούδη.
Αναφερόμενος ειρωνικά στον συνδυασμό του κ. Κατσίβελα τον αποκαλεί "ΤΡΙΦΥΛΙΑ ξεκινάμε ....TOURS" για ολοήμερη εκδρομή στην Αθήνα για τις ομιλίες του κ. Κατσίβελα.
Ξέρετε κ. Λυκούδη συνηθίζεται ο επικεφαλής ενός συνδυασμού να πηγαίνει με τους υποψηφίους του στην Αθήνα για να μιλήσει στους ετεροδημότες. Εσείς γιατί δεν το κάνατε; Μήπως γιατί εκτιμήσατε ότι δεν θα υπάρχει αρκετός κόσμος στο ακροατήριο; Και όσο για το οικονομικό, σας ενημερώνουμε ότι κάθε υποψήφιος πλήρωσε για τη μεταφορά του.

Μετά τη χθεσινή πέρα από κάθε προσδοκία συμμετοχή των ετεροδημοτών στην εκδήλωση του συνδυασμού « ΤΡΙΦΥΛΙΑ ξεκινάμε», έπεσε πανικός στο συνδυασμό σας και νομίζετε ότι βρίζοντας θα ακυρώσετε τη νίκη του Κατσίβελα. Το μόνο που καταφέρνετε είναι να εκτίθεστε με την λασπολογία σας χωρίς να έχετε κανένα πολιτικό επιχείρημα.
Το αποτέλεσμα πλέον δεν ανατρέπεται!!!!

Παρακάτω σας παραθέτουμε εικόνα print Screen από το προσωπικό προφίλ του κ. Λυκούδη με την κατάπτυστη ενημέρωση κατάστασης εναντίον του κ. Κατσίβελα και του συνδυασμού του ΤΡΙΦΥΛΙΑ ξεκινάμε την οποία αργότερα έσβησε για να μην εκτεθεί πιθανόν περισσότερο.

ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: Επειδή θα υπάρξει πανικός τώρα στο στρατόπεδο Ανδρινόπουλου με τον τρόπο που τους εξέθεσε ΟΛΟΥΣ ο κ. ΛΥΚΟΥΔΗΣ διευκρινίζουμε οτι η όλη κριτική είναι του Φιλιατρλά News και ο συνδυασμός του κ. Κατσίβελα δεν έχει καμία σχέση με το κείμενο - κριτική μας.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΞΑΝΑ ΚΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ