Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Εδωσαν και την ψυχή τους τα παιδία στην γιορτή του Ειδικού Σχολείου

Μεγάλη η συμβολή και των εκπαιδευτικών

Μια θαυμάσια γιορτή για την λήξη της σχολικής χρονιάς πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα΄στο ειδικό Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών παρουσία του Αντιδήμαρχου Φιλιατρών Αναστάσιου Πούλου, του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Χαράλαμπου Παγάνη, -οι οποίοι απεύθυναν Χαιρετισμό και ευχές - του Δημοτικού Συμβούλου Στάθη Ανδινόπουλου, Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Τριφυλίας καθώς και πολλών φίλων του σχολείου.

Απών από την εκδήλωση λόγω αλειμμένων υποχρεώσεων ήταν ο ......

Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας ο οποίος επικοινώνησε τηλεφωνικά με το προσωπικό του Σχολείου στο οποίο μεταβίβασε τις ευχές του.

Η γιορτή ξεκίνησε με τον χαιρετισμό της προϊσταμένης Αλεξανδροπούλου Γεωργίας προς τους εκπροσώπους της Δημοτικής αρχής και τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους και η οποία πέρα των άλλων είπε:
"Το σχολείο όπως γνωρίζουμε λειτουργεί από το 2005 και τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να αξιοποιήσει τον αύλειο χώρο.
Φέτος με κάποια χρήματα που ήδη είχαν συγκεντρωθεί από δωρεές αλλά και με χρήματα που η σχολική επιτροπή έχει διαθέσει για την κάλυψη των αναγκών του Σχολείου, τοποθετήθηκε στο ένα κομμάτι του προαυλίου ψηφίδα.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Διονύσιο Λεβεντάκη, ο οποίος αφιλοκερδώς ανέλαβε την εργασία για την τοποθέτηση της ψηφίδας. Ελπίζουμε σιγά-σιγά να καταφέρουμε να βάλουμε και κάποια παιχνίδια ώστε τα διαλείμματα των μαθητών μας να αποκτήσουν άλλο χρώμα.
Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον κ. Λάγαρη Αθανάσιο ο οποίος κάθε χρόνο αναλαμβάνει τα ηχητικά για την γιορτή χωρίς να παίρνει χρήματα, τον κ. Παναγιωτόπουλο Νικόλαο για τα σουβλάκια και τον κ .Λύκο Σωτήριο για τα γλυκά που προσφέρθηκαν στο τέλος της γιορτής. >>

ο κ. Αντιδήμαρχος Αναστάσιος Πούλος και ο κ. Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Χαράλαμπος Παγάνης.

Η γιορτή μας με τίτλο "Ας μιλήσουν τα τραγούδια", εξιστορούσε την ζωή ενός ηλικιωμένου ζευγαριού, οι οποίοι αναπολούσαν τα χρόνια που πέρασαν μαζί μέσα από τη μουσική ενός παλιού ραδιοφώνου.
Αυτό τους γυρίζει πίσω σε άλλες εποχές και τους θυμίζει ευτυχισμένες μέρες του παρελθόντος. Oi καντάδες, το ρεμπέτικο η μουσική του Ελληνικού κινηματογράφου τους χαρίζουν στιγμές χαράς και διασκέδασης.