Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Μόνη της η ΝΕΡΙΤ σε Πελοπόννησο, Αττική, Έβρο με Digea σε όλα τα άλλα σημεία

Ανατροπή, για μια ακόμη φορά, στο παραπέντε για τη ψηφιακή μετάβαση στην Πελοπόννησο. Αυτή τη φορά εξαιτίας της ΝΕΡΙΤ η οποία άλλαξε διοίκηση και άρχισε να τρέχει.
Η συμφωνία με τη Digea σύμφωνα με πληροφορίες μας, πάγωσε για να αλλάξει στην πορεία.
Πλέον δόθηκε κατεύθυνση να .....

προχωρήσει άμεσα πρόχειρος διαγωνισμός για προμήθεια πομπών, έως 205.000 ευρώ, ώστε η ΝΕΡΙΤ να προμηθευτεί τους αναγκαίους πομπούς που χρειάζεται για το switch off της Πελοποννήσου. Το ίδιο θα συμβεί και για το switch off της Αττικής στις 11 Ιουλίου, ενώ στον Έβρο η ΝΕΡΙΤ έχει ήδη έτοιμο το δίκτυο εκπομπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η συμφωνία με τη Digea θα γίνει επίσης, με ανάθεση σε αυτήν της εκπομπής ψηφιακού σήματος για όλα τα υπόλοιπα σημεία της ψηφιακής μετάβασης. Η ΝΕΡΙΤ θα νοικιάσει το 4ο multiplex της Digea μετά το switch off του Έβρου. Το πλήρες ρεπορτάζ για την ανατροπή αυτή, το παρασκήνιο και τον προγραμματισμό-σχεδιασμό της νέας διοίκησης της ΝΕΡΙΤ θα διαβάσετε στο νέο τεύχος του περιοδικού Digital TV Info που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες.

Σύμφωνα πάντως με τον σχεδιασμό, η ΝΕΡΙΤ θα προχωρήσει σε διεθνή διαγωνισμό για την προμήθεια των ψηφιακών πομπών με στόχο να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του δικτύου της τον Μάρτιο του 2015. Έως τότε θα εκπέμπει μέσα από το 4ο multiplex της Digea πληρώνοντας ενοίκιο.

Digital Info TV