Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Ξύλο σε ταβέρνα για ένα... τραπέζι! (VIDEO)

Σπρωξίματα, φωνές, ξύλο και... καρέκλες να προσγειώνονται σε κεφάλια! Σκηνές απείρου κάλλους σε ελληνική ταβέρνα της Μελβούρνης για ένα τραπέζι...

Δεν έμεινε κολυμπηθρόξυλο όρθιο στην ταβέρα «Σταλακτίτες» της Μελβούρνης όπου ξέσπασε ο άγριος καυγάς.

Το video που .......

δείχνει τα όσα συνέβησαν ανέβηκε την περασμένη Κυριακή στο YouTube και το... αλίευσε η Daily Mail!

Όλα ξεκίνησαν όταν ομάδα ανδρών αρχίζει να καυγαδίζει για ένα τραπέζι. Τα πράγματα δεν άργησαν να ξεφύγουν. Σπρώξιμο στο σπρώξιμο, μπουνιές, ακόμη και καρέκλες να... ίπτανται και να προσγειώνονται σε κεφάλια, την ώρα που όσοι δεν συμμετέχουν στον καυγά (ναι, υπήρξαν κι αυτοί) προσπαθούν με κάθε τρόπο να προστατευτούν.

Και ενώ κάποια στιγμή τα πνεύματα ηρεμούν, μια γυναίκα διερωτάται (εύλογα): «Θα μου επιστραφούν τα λεφτά για το σουβλάκι που έχασα;».

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της ταβέρνας, ο καυγάς έγινε πριν από πέντε χρόνια...

Όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η διευθύντρια της ελληνικής ταβέρνας «Σταλακτίτες» της Μελβούρνης, Νικόλ Παπασάββα,
δεν ξέρει για ποιο λόγο το επίμαχο βίντεο αναρτήθηκε μετά από πέντε χρόνια, στο YouTube, αλλά συμφώνησε ότι κάνει «θραύση».

«Εμείς δεν είχαμε τίποτα να κάνουμε με τον καβγά. Ήταν μεταξύ θαμώνων. Προσπαθήσαμε να τους χωρίσουμε και καλέσαμε την αστυνομία. Φυσικά και καταδικάζουμε τη βία» είπε η Νικόλ Παπασάββα.
Εκείνο που κάνει τους ειδικούς να απορούν είναι πώς ένα βίντεο, για ένα ασήμαντο γεγονός, που έγινε πριν πέντε χρόνια, έφθασε να γίνει διεθνής είδηση.

Η ταβέρνα «Σταλακτίτες» θεωρείται από τα αξιοθέατα της Μελβούρνης και είναι γνωστή για τον γύρο και το σουβλάκι της. Στην προβολή της συνέβαλε και ο τενίστας Μάρκος Παγδατής, όταν κατά τους αγώνες του στη Μελβούρνη, έτρωγε εκεί το σουβλάκι του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO