Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Προβληματισμός Αναγνώστριας για τις ακαδημίες της Εράνης

Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε ότι ανανεώνονται ή υπογράφονται τα καινούργια συμβόλαια των παικτών. Τι θα γίνει όμως με την ανανέωση του συμβολαίου του Αντρέι Κιούτακ, ο οποίος είχε αναλάβει την προηγούμενη σεζόν να προπονεί και τις ακαδημίες της Εράνης;
Κάθε χρόνο τα......

παιδιά των ακαδημιών τα αναλαμβάνει και διαφορετικός προπονητής με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ενότητα και πρόοδος, σε αντίθεση με γειτονικές ακαδημίες που χρησιμοποιούν τον ίδιο προπονητή στις ακαδημίες επί χρόνια (δίνοντας μάλιστα ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτό).

Πέρσι οι ακαδημίες, με την προπονητική υποστήριξη του Κιούτακ, παρουσίασαν μεγάλη πρόοδο, ενότητα, συμμετείχαν στο τοπικό πρωτάθλημα και μάλιστα πήγαν και πολύ καλά. Η συμβουλή όλων ήταν ότι πρέπει να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τον προπονητή έτσι ώστε τα παιδιά να έχουν μια συνέχεια. Όμως και τα ίδια τα παιδιά είχαν την επιθυμία να συνεχίσουν με τον ίδιο προπονητή. Για αυτό και μόνο το λόγο θα έπρεπε η διοίκηση πρωταρχικά να εξασφαλίσει τις ακαδημίες που είναι το μέλλον της ομάδας, αλλά και πηγή εσόδων για την ομάδα.

Η απάντηση που δίνουν μέλη της διοίκησης ότι όποιος και να αναλάβει καλός θα είναι, δείχνει ότι οι ακαδημίες δεν αντιμετωπίζονται με σοβαρότητα. Άρα η ανανέωση της συνεργασίας με τον Αντρέι Κιούτακ είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη.

Αναγνώστρια