Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Φιλιατρά: Επιτυχημένη η παρουσίαση τιου Βιβλίου Το παρελθόν μετράει στιγμές" [ Φωτογραφίες - VIDEO ]

Σε μια πολύ όμορφη βραδιά παρουσιάστηκε χθες Τετάρτη 16 Ιουλίου στις 10 το βράδυ στο αίθριο του Δημαρχείου Φιλιατρών το πρώτο Βιβλίο της Δικής μας Βασιλικής Στρατικοπούλου "Το παρελθόν μετράει στιγμές" από τις εκδόσεις Διώνη".

Στην εκδήλωση ......

το παρόν έδωσε πλήθος κόσμου που ήθελε να ακούσει από την συγγραφέα τα τεκταινόμενα του πρώτου της βιβλίου αλλα και να αγοράσουν το πολύ πετυχημένο μυθιστόρημα της του οποίου αξίζει να σημειώσουμε πως βρίσκεται ήδη στα τελειώματα της Β'΄Έκδοσης του και ενώ έχει ήδη ξεκινήσει η Τρίτη του έκδοση.

Την παρουσίαση του βιβλίου έκαναν ο πρώην Δήμαρχος Αετού Δημήτρης Δριμής ενώ αποσπάσματα από το μυθιστόρημα ανάγνωσαν οι κ.κ. Καράμπελα Δήμητρα και Παπαντωνοπούλου Δήμητρα.

Μιλώντας στην κάμερα του Φιλιατρά News η κ. Στρατικοπούλου είπε ότι είναι το πρώτο της εγχείρημα. Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα αγάπης και το έναυσμα που πήρε ήταν από τον πρόσφατο θάνατο του πατέρα της. Το χαρακτήρισε σαν το τρίτο της παιδί το οποίο αγαπήθηκε από πάρα πολύ κόσμο.
Όμωως η κ. Στρατικοπούλου μας επεφύλαξε και μια έκπληξη με αποκλειστικές ειδήσεις για το δεύτερο βιβλίο της το οποίο όπως είπε είναι ήδη έτοιμο και ο τίτλος του είναι "Λευκή Διαχωριστική γραμμή" το οποίο βιβλίο καθυστερεί ακόμα λόγω της καλής πορείας που έχει ήδη το πρώτο της.
Η δεύτερη αποκλειστική είδηση που μας έδωσε η κ. Στρατικοπούλου είναι ότι υπάρχουν διάφορες προτάσεις για το βιβλίο με μεγαλύτερη αυτή του να γίνει ταινία ή και σήριαλ.
Όμως όλα αυτά θα τα συζητήσει με τον εκδοτικό οίκο της από τον Σεπτέμβριο.

Δείτε τι μας είπε η συγγραφέας για το βιβλίο της.