Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Στις 30 Αυγούστου ορκίζεται το νέο Περιερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου

Το Σάββατο 30 Αυγούστου στις 12 το μεσημέρι θα γίνει η ορκωμοσία του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου.
Θα ορκιστούν ο .....

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, οι πέντε αντιπεριφερειάρχες των νομών της Περιφέρειας, της Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, της Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος, της Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη, της Κορινθίας Πελοπίδας Καλλίρης και της Λακωνίας Αδαμαντία Τζανετέα καθώς και οι 51 παλιοί και νέοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι.

Ποιοι είναι οι 51 περιφερειακοί σύμβουλοι που θα ορκιστούν

Από την παράταξη του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη θα ορκιστούν οι (με την προϋπόθεση πάντα ότι μέχρι 30 Αυγούστου δεν θα έχει υπάρξει κάποια αλλαγή σε όλες τις παρατάξεις λόγω κάποιων ενστάσεων που έχουν κατατεθεί):
Από την Αρκαδία Γιώργος Ρουμελιώτης, Νίκος Γιαννακόπουλος, Γιάννης Κατσίρης, Κλειώ Παπαντωνίου- Κορώνη και Γιώργος Μπακούρης.
Από τη Μεσσηνία Περικλής Μαντάς, Αντωνία Μπούζα, Ντίνα Νικολάκου, Άγγελος Χρονάς και Απόστολος Γκούνης.
Από την Αργολίδα Βασίλης Σίδερης, Φάνης Στεφανόπουλος, Ελένη Παναγιωτοπούλου, Χρήστος Αντωνόπουλος, Γιάννης Σαρρής και Αναστάσιος Τζανής.
Από την Κορινθία Κώστας Λέγγας, Ευριπίδης Γκιάτας, Αθανάσιος Πισιμίσης, Άγγελος Παπαγγελόπουλος, Αθανάσιος Γκίκας, Απόστολος Παπαφωτίου, Γεώργιος Πετρίτσης και Αλέξιος Αλεξόπουλος.
Από τη Λακωνία Ηλίας Κανελλάκης, Χαράλαμπος Σκούρος, Γιάννης Τζεφεράκος, Σταματική Μπελεγρή, Γιάννης Μπουκουβάλας, Παναγιώτης Καρράς, Ηλίας Στρατηγάκος.

Από την παράταξη του Οδυσσέα Βουδούρη θα ορκιστούν οι: Αρκαδία ο Τάκης Γατσόπουλος και Παναγιώτης Γκανάς. Μεσσηνία ο ίδιος ο Οδυσσέας Βουδούρης, Νίκος Πατσαρίνος και η Γιώτα Κοζομπόλη.
Από την Κορινθία ο Θεοφάνης Κουρεμπές και ο Γιώργος Ψυχογιός, από την
Αργολίδα ο Γιώργος Γαβρήλος και από την Λακωνία ο Σταύρος Χρυσαδάκος.

Από την παράταξη του Γιώργου Δέδε θα ορκιστούν από την Κορινθία ο ίδιος ο Γιώργος Δέδες και η Μαριλένα Σούκουλη. Από την Αργολίδα ο Ανδρέας Πουλάς και από τη Μεσσηνία ο Παναγιώτης Αλευράς.

Από την παράταξη Δολτσιανιάδη θα ορκιστεί ο ίδιος ο κ. Δολσινιάδης (Μεσσηνία) και η Αθανασία Χρουσαλά (Κορινθία).

Από την παράταξη Νίκου Γόντικα (ΚΚΕ) θα ορκιστεί ο ίδιος ο Νίκος Γόντικας (Μεσσηνία) και ο Βαγγέλης Γούργαρης (Αρκαδία)

Από την Πελοπόννησο Οικολογική θα ορκιστεί η Δήμητρα Λυμπεροπούλου, από την παράταξη Γιάννη Μανώλη ο ίδιος ο κ. Μανώλης και από την παράταξη της Ανταρσίας ο Παναγιώτης Κάτσαρης.

gargalianoi on Line

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.