Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

ΦΙΛΙΑΤΡΑ: TA ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΕΝΟΣ ΑΙΩΝΟΒΙΟΥ [ VIDEO ]

Στις 28-8-2014 στο κοσμικό κέντρο «ΚΑΥΚΗΣ» στη Μαραθόπολη τα παιδιά του αιωνόβιου Γεωργίου Δήμα (Ψύρρου) γιόρτασαν τα γενέθλια του λατρευτού πατέρα τους.
Η συγκίνηση ήταν μεγάλη διότι ο μπάρμπα Γιώργης έκλεισε ένα αιώνα ζωής.
Η συμμετοχή συγγενών κα φίλων ήταν αμέριστοι και κυριάρχησε συγκινησιακή ατμόσφαιρα.

Ο λατρευτός μπάρμπα Γιώργης έζησε στιγμές που δεν της περίμενε........

πλαισιομένος από τα παιδιά του τα εγγόνια και τα δισέγγονα.
Ο γιός του Θέμης που ζει στην μακρινή Ήπειρο την Αυστραλία ήρθε μαζί με τα παιδιά του για να γιορτάσουν το ευχάριστο γεγονός.
Μίλησε λίγα λόγια για το πατέρα του με συγκίνηση και αγάπη.
Το λόγο πήρε υστέρα ο δημοσιογράφος και λογοτέχνης κ. Κων/νος Καραμπάτσος που μεταξύ των άλλων αποκάλυψε ότι ένα εγγόνι του μπάρμπα Γιώργη, ο Διονύσης το είχε βαπτίσει η Τζένη Παπανικολάου καθηγήτρια πιάνου της Βασίλισσας της Ισπανίας Σοφίας.

Επίσης ανάφερε για μια δισέγγονή του μπάρμπα Γιώργη την Δήμητρα Μαγκανά σε μια ξενάγηση που είχε κάνει στον αρχαιότερο σταυρεπίστεγο Ναό στο κόσμο που έχουμε τη τύχη να βρίσκεται στα Φιλιατρά ήταν η μόνη μαθήτρια που τον πλησίασε και ρώτησε πολλές λεπτομέρειες για αυτό το αριστούργημα.
Παράλληλα την ημέρα εκείνη κάποιος φιλιατρινός είχε στείλει μια φωτογραφία του πύργου του Άϊφελ στο SKAI στη μετεωρολόγο Χριστίνα Σούση η οποία διακοδωμοδούσε τη πόλη μας λέγοντας ότι αυτό που υπάρχει εδώ είναι μία ηλιθιότητα.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της η Δήμητρα Μαγκανά μπήκε στο INTERNET και βρήκε που αλλού στο πλανήτη υπάρχει ομοίωμα του πύργου του άϊφελ όπως στο Λας Βέγκας στη κίνα και αλλού που ο κύριος καραμπάτσος είχε τη τύχη να τα έχει επισκεπτεί.
Αυτό είναι μία απάντηση στη δημοσιογράφο.

Αν ήθελε να κατηγορήσει τη πόλη μας έπρεπε να κατηγορήσει και της άλλες πόλης που έχουν παρόμοιο ομοίωμα.
Στη συνέχεια ο γέροντας ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΑΣ (Ψύρρος) έσβησε τα κεράκια από τη τούρτα του αφού προηγουμένος πήρε το μικρόφωνο και ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν στη χαρά του.

Ο χορός άναψε και κράτησε μέχρι αργά.
Ευτυχισμένος παππούς……..συγχαρητήρια στα παιδιά του για αυτή την ευχάριστη έκπληξη ,και για αυτή τη χαρά που έδωσαν στον ΠΑΤΕΡΑ τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.