Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ - ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ 1 - 0

Ο Πάμισος επικράτησε με 1-0 της Εράνης σε έναν γενικά πολύ «αργό» παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερες φάσεις, εκτός από το αιφνιδιαστικό σουτ έξω από την περιοχή του Τρίψα στο 8΄του α΄ ημιχρόνου που κατέληξε στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι πιο ......

επιθετική χωρίς όμως να καταφέρουν να σπάσουν την δυνατή άμυνα της Εράνης, εκτός από τις δυο απόπειρες που κατέληξαν σε δοκάρι. Στο 75' η ένταση ανέβηκε λόγω της αποβολής του Στέλιου Μπεγλεκτζή και για τα 15΄ μέχρι το τέλος του αγώνα ενώ η Εράνη έπαιζε με 10 παίκτες οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν ούτε να εκμεταλλευτούν την αριθμητική υπεροχή και να αλλάξει το αποτέλεσμα.

Ο διαιτητής έδειξε στο ποδοσφαιριστή της Εράνης κόκκινη κάρτα, μετά από 2 επανωτές κίτρινες κάρτες, λόγω διαμαρτυρίας αφήνοντας τους θεατές να αναρωτιούνται έκπληκτοι για αυτή την κίνηση και για τα επεισόδια που ακoλούθησαν μέχρι τα αποδυτήρια.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ:
Καλλιντέρης, Μωράκης, Φιλόπουλος, Τσιπλάκης, Τριανταφυλλάκης, Χ. Τρίψας. Ι. Τρίψας, Αργυρόπουλος, Βλαχόπουλος, Σειτάι, Ι. Καλογερόπουλος.

Αναπληρωματικοί: Καλογερόπουλος, Αραιόπουλος, Alexiev, Βολος, Πατσιώτης, Ρούτσης, Μωραϊτης

Αλλαγές: 75΄Βλαχόπουλος / Αντ. Καλογερόπουλος, 80΄Μωράκης / Πατσιώτης, 85΄Σειτάι / Ρούτσης

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
Αθανασόπουλος Βασίλης, Μιχαλακόπουλος Άκης, Γκρέτζα Αλμπάν, Μπεγκλετζής Στέλιος, Αντωνόπουλος Ηλίας, Μπαστακός Άγγελος, Σπανός Στέλιος, Σπυρόπουλος Παναγιώτης, Νικολόπουλος Χαράλαμπος, Κώτσος Παναγιώτης, Κίτος Βασίλης

Αναπληρωματικοί: Γιάννης Πετρόγιαννης, Γιάννης Σταύρος, Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος, Αντριάν Χότι, Φώτης Νικολακόπουλος, Νώντας Φούντας, Άγγελος Κοροβίλας

Αλλαγές: 55΄Αντωνόπουλος / Πετρόγιαννης, 80΄Μιχαλακόπουλος Γιάννης Σταύρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.