Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Δήμος Τριφυλίας: Ανέλαβε και επίσημα καθήκοντα Δημάρχου ο Παναγιώτης Κατσίβελας

Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης- παραλαβής στο Δημαρχείο Κυπαρισσίας από τον απερχόμενο στο νέο Δήμαρχο με αναφορά στην δυναμική που έχει η Τριφυλία για το μέλλον της περιφέρειάς μας.

Ο απερχόμενος.....

Δήμαρχος Κώστας Κόλλιας είπε ότι ο νέος Δήμαρχος υπέγραψε τις πρώτες αποφάσεις-μεταξύ αυτών την ευθύνη του Ληξιαρχείου- τονίζοντας ότι «ο Δήμος δεν είναι στην επιθυμητή άριστη κατάσταση με υπαρκτά προβλήματα τα οποία μπορούν να ξεπεραστούν» ενώ μίλησε για την φιλία που τον συνδέει με το νέο Δήμαρχο με την εμπειρία του ενώ έγινε πρώτη σύσκεψη με Διευθυντές υπηρεσιών για την καταγραφή των προβλημάτων σε βάθος. Πρόσθεσε ότι «για το οικονομικό θέμα αισθάνεται ικανοποίηση αφού παραδίδει μια κατάσταση καλύτερη από ότι παρέλαβε παρότι κολοβόθηκαν ιδανικά και οράματα» με το καινούργιο να δημιουργεί αισιοδοξία με οράματα.

Είπε ότι με το Καλλικράτη το μοντέλο είναι Δημαρχοκεντρικό το οποίο πολλές φορές δεν επαρκεί, ενώ ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο του με την στήριξή του που είναι αμέριστη. Επίσης υποστήριξε ότι μέχρι να λειτουργήσουν τα όργανα του Δήμου θα απαιτηθεί λίγος χρόνος μέχρι της Δημαιρεσίες την Κυριακή στο νέο Δ.Σ. Τριφυλίας ενώ δήλωσε ότι έκλεισε τις τρέχουσες ανάγκες. Παράλληλα στη τελευταία του δημόσια εμφάνιση είπε ότι διαβεβαιώνει τους πολίτες ότι ακούγεται η φωνή τους παρότι δεν έχει απολογηθεί ακόμα στη κοινωνία αλλά θα γίνει στο απώτερο μέλλον, ενώ είπε ότι βγαίνει φτωχότερος από ότι μπήκε στην αυτοδιοίκηση και το μόνο που μπορεί να του καταλογιστεί είναι ελλείψεις και παραλείψεις αλλά ποτέ θέμα αισχρής διαχείρισης ή έλλειψης δημοκρατικού διαλόγου ζητώντας να μην υπάρξει καννιβαλισμός του απερχόμενου αιρετού.

ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΕΞΗΡΕ Ο ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ

Ο νέος Δήμαρχος Τάκης Κατσίβελας μίλησε για την επίσημη λειτουργία της νέας αρχής λέγοντας ότι είναι μια σκυταλοδρομία με στόχο να δημιουργήσουν, να λύσουν προβλήματα και να αποτυπώσουν το στίγμα τους ενώ εξήρε ως βαθιά Δημοκράτη, έντιμο και ηθικό τον απερχόμενο Κώστα Κόλλια τον οποίο αποκάλεσε ως τον πρώτο ιστορικό πρώτο Δήμαρχο Τριφυλίας. Αναγνώρισε ότι ο Κόλλια δεν παρέλαβε ένα ενιαίο Δήμο αλλά ξεκίνησε με αντιφάσεις και προβλήματα αλλά κατάφερε να δημιουργήσει ένα Καλλικρατικό Δήμο μέσα από μια αντικαλλικρατική νοοτροπία ενώ θα είναι ωφέλιμος για τη νέα Δημοτική αρχή. Επισήμανε ότι εκτιμά το ήθος του κ. Κόλλια ενώ επιφυλάχθηκε να δώσει απαντήσεις για τις επιλογές της νέας Δημοτικής αρχής σε ότι αφορά την τοποθέτηση αιρετών σε αξιώματα ενώ είπε ότι θα δημιουργηθεί Γραφείο Τύπου ώστε να ενημερώνονται οι δημότες. Καταλήγοντας επανέλαβε ότι θα υπάρχει ουσία λόγων και έργων ενώ ευχήθηκε όλα να πάνε καλά.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ
radio936


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.