Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Φιλιατρά: Live από χθές το απόγευμα στο internet η Κεντρική πλατεία της πόλης.

Στον αέρα του διαδικτύου βρίσκεται από χθες το απόγευμα η Πλατεία των Φιλιατρών μέσω web Camera.
Την ιδέα είχε το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών και υλοποιήθηκε με την συνεργασία του Συλλόγου με το ίδρυμα Ελληνισμού.

Σκοπός αυτού του ......

εγχειρήματος είναι η 24ωρη απευθείας μετάδοση εικόνας από την πλατεία των Φιλιατρών με τα όποια δρώμενα μπορούν κατά καιρούς να υπάρχουν, και μάλιστα και με απευθείας ήχο!!!
Ετσι λοιπόν οι ανά την γη Φιλιατρινοί θα έχουν την δυνατότητα μέσα από την σελίδα του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών να βλέπουν απευθείας σε πραγματικό χρόνο την πλατεία των Φιλιατρών και όταν υπάρχουν εκδηλώσεις θα μπορούν να τις παρακολουθούν ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΗΧΟ!

Για το εγχείρημα αυτό μίλησε στο Φιλιατρά News ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών Σταμάτης Τσίγγανος ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα καθώς όπως μας είπε το εγχείρημα ήταν αρκετά δύσκολο να γίνει γιατι αντιμετώπιζαν πρόβλημα με τον νόμο και με την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Σε κάποια συζήτηση που είχαν με τον συμπολίτη μας φαρμακοποιό Βασίλη Παπαθεοδοσίου, εκείνος προσφέρθηκε να φέρει σε επαφή τον Εμπόρικό Σύλλογο με το Ίδρυμα Ελληνισμού για να τους βοηθήσει. Πράγμα το οποίο και έγινε και έτσι από χθες η πλατεία της πόλης μας είναι στο διαδίκτυο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάλογη σκέψη είχε κάνει και ο πρώην Δήμαρχος Φιλιατρών Αλκης Ξύγκας αλλά τότε υπήρχαν πάρα πολλές ανυπέρβλητες δυσκολίες στην επίτευξη του στόχου.
Όπως και να έχει, αξίζουν συγχαρητήρια στα μέλη αυτού του δραστήριου αυτό συλλόγου τόσο για την υπομονή τους όσο και για την επιμονή τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.