Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Ολοκληρώθηκε το πρωί η γιορτή 3οn3 στην Πλατεία των Γαργαλιάνων [ Εικόνες ]

Με μεγάλη συμμετοχή και απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία ολοκληρώθηκε στους Γαργαλιάνους το τουρνουά 3on3 «Οι Νέοι Δρόμοι στα Τρίποντα» της ΕΟΚ.

Το τουρνουά 3on3 έγινε στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Προγράμματος της Ε.Ο.Κ. και διοργανώθηκε στους Γαργαλιάνους από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, την Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου, το Δήμο Τριφυλίας και το σωματείο του Γ.Σ. Γαργαλιάνων.

Στους αγώνες συμμετείχαν πάνω από 170 παιδιά, κορίτσια και .......

αγόρια ηλικίας από 8-18 ετών από την περιοχή της Τριφυλίας και της Πυλίας τα οποία έπαιξαν το αγαπημένο τους άθλημα στο… δρόμο, γεμίζοντας με φωνές και έντονα συναισθήματα τη ζωή στην κεντρική πλατεία των Γαργαλιάνων, από το πρωί του Σαββάτου 11 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 12 Οκτωβρίου το μεσημέρι.

Στη διοργάνωση, που έγινε σε διαφορετικές κατηγορίες ανάλογα με την ηλικία των παιδιών, πραγματοποιήθηκαν πάνω από 40 αγώνες, που ικανοποίησαν με το θέαμα που προσέφεραν μικρούς και μεγάλους.

Σημαντική για τη διοργάνωση του τουρνουά ήταν η βοήθεια των παικτών της ομάδας του Γ.Σ. Γαργαλιάνων, γυμναστών της περιοχής μας, γονιών αλλά και παραγόντων της ομάδας του Γ.Σ. Γαργαλιάνων.

Παραβρέθηκαν κι έκαναν τις απονομές στους νικητές των διαγωνισμών ο πρέδρος της Δ.Κ. Γαργαλιάνων Α. Ματθιουδάκης, ο πρόεδρος του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Αθλητισμού του Δήμου Τριφυλία Ζαχαρίας Κανελλόπουλος, ο προπονητής της Μεικτής ομάδας ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Σπύρος Ψυχογιός, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Κατσούλας, ο πρόεδρος του Α.Ο. Τέλος Άγρας Βασίλης Αγγελόπουλος, ο πρόεδρος του Ν.Ο. Πύλου Γιώργος Αρβανίτης, ο πρόεδρος του Α.Σ. Τριφυλίας Γιώργος Μελλάς και η νηπιαγωγός Γαρυφαλιά Τεριζάκη.

Η «Champion» και η «Spalding», συμπαραστάτες στην προσπάθεια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης για την ανάπτυξη του αθλήματος, επιβράβευσαν σε ακόμα ένα τουρνουά τα παιδιά τόσο για τη συμμετοχή όσο και για τις νίκες τους, στους διαγωνισμούς, προσφέροντας αναμνηστικά δώρα.

Η διοργάνωση άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και άπαντες έδωσαν ραντεβού για το επόμενο τουρνουά, ευελπιστώντας πως θα αποτελέσει θεσμό στα μπασκετικά δρώμενα της περιοχής μας.

Δείτε εικόνες σε Slide Show:


Gargalianoi on Line

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.