Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΑΠΑΤΗΣΤΕ κ. ΖΑΧΑΡΙΑ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΕ.

Γράφει: ο Αντώνης .Α. Αντωνόπουλος

Δημοσιογράφος ΕΣΗΕΑ
Α΄ Αντιπρόεδρος ΠΣΑΤ

Διάβασα μετά προσοχής την «Απάντηση-Διάψευση» του προέδρου στον φορέα Κοινωνικής προστασίας, Αλληλεγγύης και Αθλητισμού του Δήμου Τριφυλίας, κ. Ζαχαρία Κανελλόπουλου, σχετικά με την χρήση του κλειστού σταδίου της Κυπαρισσίας από τα σωματεία της πόλης, που γράφτηκε από μένα προ ημερών στο «Newsmessinia»
Εκεί που θα έπρεπε να στείλει την επιλεκτική-απάντηση του ο .....

κ. Κανελλόπουλος, ο οποίος βεβαίως ως καθηγητής Θεολόγος μπορεί να ήταν καλός, μαθήματα όμως δεοντολογίας δεν μπορεί να κάνει σε μένα μετά από 30 χρόνια στη δημοσιογραφία.
Για αυτό λοιπόν επί προσωπικού αρχικώς επισημαίνω στον κ. Κανελλόπουλο, ότι όταν διαβάζει ένα δημοσίευμα δεν επιλέγει ,ούτε αποκρύπτει σκοπίμως ουσιαστικά σημεία του, αν θέλει να είναι έντιμος, σοβαρός και αξιόπιστος στην όποια απάντηση του.
Συγκεκριμένα:
Σας…θυμίζω κ. Κανελλόπουλε ότι αγνοήσατε σκοπίμως (Γιατί έτσι σας βόλευε προς δημιουργία επιλεκτικών εντυπώσεων)τις εξής αναφορές μου στο αρχικό δημοσίευμα:

1) «Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος(Τον οποίο δεν είχα την τιμή να γνωρίζω) κ. Παναγιώτης Κατσίβελας, Γιατρός στο επάγγελμα ,με εκπλήσσει να έχει συνηγορήσει σε μια τέτοια απόφαση…»
Εσείς κ. Κανελλόπουλε καταλαβαίνατε ότι εγώ … «Ψεύδομαι …συνειδητά»όπως γράψατε πάνω στην σύγχυση σας, για να δημιουργήσω αρνητικές εντυπώσεις για τον Δήμαρχο που δεν γνωρίζω και την δημοτική αρχή;

2) «Πάντα με τις ίδιες πηγές ,έχετε λάβει επισήμως έγγραφο από την Ομοσπονδία Γυμναστικής που σας ζητά να παραχωρήσετε ώρες στο σωματείο…»Δεν υπάρχει απάντηση από τον κ. Κανελλόπουλο.

3)Σε άλλο σημείο αναφέρω χαρακτηριστικά: «Δεν θα ήθελα ,ούτε να πιστέψω, πόσο μάλλον να αποδεχτώ κ. Κατσίβελα ότι με το …καλημέρα οι αναφορές σας περί κοινωνίας κατά την ορκωμοσία σας αφορούσαν τις 7 κυρίες και όχι τα 70 παιδιά που ασχολούνται με την ρυθμική γυμναστική…»
Για να κλείσω κ. Ζαχαρία Κανελλόπουλε με το εξής υστερόγραφο:
«Θα επανέλθω στο θέμα αναζητώντας φυσικά και την δική σας θέση και άποψη ,στα πλαίσια της απάντησης στο ΓΙΑΤΙ συμβαίνουν αυτά τα αδιανόητα»
Όλα αυτά η δεν τα…κατάλαβατε η σκοπίμως τα αγνοήσατε κ. Ζαχαρία Κανελλόπουλε, γιατί φυσικά σας εξυπηρετούσε ,και γιατί θέλατε να δημιουργήσετε φτηνές εντυπώσεις στρεφόμενος εναντίον μου, λες και εγώ ήμουν το θέμα. Μετά από όλα αυτά που αντιλαμβάνεται και ένα μικρό παιδί σε μια απλή ανάγνωση ,είχατε το θράσος να κάνετε υποδείξεις σε μένα μέσα από την επιλεκτική αναφορά σας.
Είστε φυσικά ο τελευταίος που θα μπορούσε να μου κάνει …μαθήματα δεοντολογίας δεν το συζητώ καν. Σας προκαλώ λοιπόν να δώσετε απαντήσεις για την ταμπακιέρα που αποφεύγεται τεχνηέντως.
1)Μετά το δημοσίευμα μου ,δώσατε επιπλέον ώρες στο σωματείο «Μαίανδρος» Ναι η Όχι; Κάνατε το 2ωρο σε 3ωρο που πραγματικά έχουν ανάγκη τα παιδιά.
2)Ήρθαν την περασμένη Τετάρτη στο Δημοτικό συμβούλιο δυο κυρίες μητέρες αθλητριών για να σας θέσουν το προβλήματα και δεν τις αφήσατε να μιλήσουν;
3)Έθιξε το θέμα στην ίδια συνεδρίαση ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου και δεν δόθηκε ουσιαστική απάντηση;
4)Μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου είχατε δώσει ώρες στο σωματείο «Μαίανδρος» ;
5)Σε ποιους είπε κ. Κανελλόπουλε ο γραμματέας του Δήμου κ. Γιώργος Φιλντίσης (Τον οποίον μου χαρακτήρισαν ως κύριο στη συμπεριφορά του)ότι έχουν δίκιο ,κατανόησε το πρόβλημα του σωματείου «Μαίανδρος» και των παιδιών, ήθελε να βοηθήσει, αλλά ήταν…δεμένα τα χέρια του; Μήπως ξέρει η αφεντιά σας ποιος έχει δέσει τα χέρια του Γραμματέα;

6)Είναι αλήθεια η ψέματα κ. Κανελλόπουλε ότι αρχές Σεπτέμβρη είπατε σε γονείς παιδιών της ρυθμικής ότι οι ώρες του κλειστού δίνονται με βάση τις…γνωριμίες και την επιρροή κάθε σωματείου:!!!

Για την ταμπακιέρα απαντήστε κ. Κανελλόπουλε.

Ως υστερόγραφο κ. Ζαχαρία Κανελλόπουλε θα σας αποκαλύψω και την πηγή μου, κατά παράβαση του άγραφου νόμου της δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Τις πληροφορίες μου έδωσε μια γυναίκα που αφιέρωσε την ζωή της στη ρυθμική γυμναστική, υπήρξε πρωτεργάτης του αθλήματος στη χώρα μας, διατέλεσε αρχιπροπονήτρια του αθλήματος ,μέλος της Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γυμναστικής. Η συμπατριώτισσα μου Ελένη Μιχοπούλου η οποία δήλωσε για τα … «Ψευδή και αναληθή» κατά την υπό πανικό εκτίμηση σας στα γραφόμενα μου «Γράψατε την αλήθεια που αποκρύβει ο κ. Κανελλόπουλος. Στις 29 Σεπτεμβρίου ήμουν στη Κυπαρισσία ,μίλησα με την προπονήτρια του σωματείου και μου είπε ότι δεν είχαν δοθεί ώρες προπόνησης στο κλειστό. Έμαθα από τον γραμματέα της ομοσπονδίας κ. Σταθόπουλο ότι είχε σταλεί επιστολή στο Δήμο. Είναι θλιβερό να αναγκάζονται για το αυτονόητο σε τέτοια ταλαιπωρία γονείς σωματεία και κυρίως τα μικρά παιδιά που αθλούνται. Ας κατανοήσουν οι άνθρωποι στους δήμους ότι έχουν χρέος απέναντι στις τοπικές κοινωνίες ,δεν κάνουν χάρη σε κανέναν…»

-Για την ταμπακιέρα κ. Ζαχαρία Κανελλόπουλε. Και τα μαθήματα σε άλλους.
Μετά εκτιμήσεως πάντα… και με μοναδικό κίνητρο μας διαχρονικά την ανιδιοτελή μας αγάπη για τον τόπο που μας γέννησε.

-Κύριε Δήμαρχε Παναγιώτη Κατσίβελα ,τουλάχιστον από όσα άκουσα σε δυο-τρία τηλέφωνα που έκανα ,μάλλον θα πρέπει να ασχοληθείτε με το θέμα .Για να λύσετε και τα χέρια του γραμματέα σας.

News Messinia

ΣΧΟΛΙΟ
Αν δεν το δημοσίευε το Φιλιατρά News κ. Δημοσιογράφε...... απαντηση θα παιρνατε στην μεθεπόμενη ζωή...
Τουλάχιστον κ. ... ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ..... Αντωνόπουλκε Μάθατε σε ποιον δήμο είναι πλέον η Κυπαρισσία? Γιατί στην πρώτη σας επιστολή ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟ σας βρήκα....
Ως Α' Αντιπρόεδρος του ΠΣΑΤ μπορείτε να μας πείτε αν νομιμοποιείτε παιδάκια 7 και 8 ετών να προπονούνται επί τρίωρο (!!!!) που είναι ιατρικώς απαράδεκτο αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.