Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Απάντηση Αδρακτά σε δημοσίευση μας για τις επισκευές στο δρόμο Γαργαλιάνοι - Βάλτα

Απάντηση σε δημοσίευμα του Φιλιατρά News σχετικά με τις επισκευές που πρόκειται να γίνουν στο δρόμο που ενώνει τους Γαργαλιάνους με την Βάλτα μας απέστειλε πριν λίγα λεπτά ο αρμόδιος αντιδήμαρχος τεχνικών έργων κ. Γιάννης Αδρακτάς, -τον ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση του- με την οποία δίνει ξεκάθαρη απάντηση στα όσα λέγονται για τον δρόμο και την επισκευή του.
Ακολουθεί η απάντηση του κ. Αδρακτά......

Για την πλήρη και σωστή ενημέρωση των αναγνωστών σας έχω να σας γνωρίσω τα εξής :

1. η μελέτη του δρόμου Βάλτας - Γαργαλιάνοι έχει ολοκληρωθεί (με τελευταίο υποέργο την μελέτη του γεφυριού), έχει πάρει κωδικό ένταξης και εκκρεμεί η δημοπράτηση του έργου

2. Σε πρόσφατη επίσκεψη στην περιφέρεια Πελοποννήσου του Δημάρχου Τριφυλίας (στην οποία παρευρεθήκαμε και σύμβουλοι του Δήμου) ο Περιφερειάρχης μας διαβεβαίωσε κατηγορηματικά (ως ο μοναδικός αρμόδιος πλέον) για την πρόθεση του να το υλοποιήσει το ταχύτερο δυνατό.

3. Έως τότε και προκειμένου να βελτιωθεί η βατότητα του δρόμου (που είναι σε πολύ κακή κατάσταση) για τους κατοίκους αλλά και για τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ αποφασίστηκε με αφορμή την παράλληλη υλοποίηση της του έργου δημοτικής οδοποιίας της Δ.Ε. Γαργαλιάνων, να πέσει τάπητας σε δύο τουλάχιστον σημεία που έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα (και όχι να επιχειρηθούν μπαλώματα σε λακκούβες).

4. Δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να γίνει αυτοτελώς αλλά παράλληλα με τις παραπάνω πραγματοποιούμενες εργασίες.

5. Ως εκ τούτου σε συνδυασμό με την προετοιμασία δημοτικών οδών σε Γαργαλιάνους και Μαραθόπολη, όταν ο ανάδοχος του έργου ξεκινήσει την ασφαλτόστρωση (σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα) θα τοποθετηθεί ο τάπητας στα σημεία που προανέφερα ενώ θα γίνει και προσπάθεια να κλειστούν και όσες περισσότερες λακκούβες μπορέσουμε.

6. Συμμερίζομαι απόλυτα την αγανάκτηση των κατοίκων της Βάλτας και προσπαθώ για την ταχύτερη λύση του προβλήματος.

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία και για την δυνατότητα που μου δίνετε να απαντήσω

Με τιμή
Ιωάννης Αν. Αδρακτάς
Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.