Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Έθαψε και «έχτισε» τη μητέρα της κάτω από το μπαλκόνι του σπιτιού της

Κρατούσε για δύο μήνες το άψυχο σώμα μέσα στο σπίτι-Η άτυχη ηλικιωμένη βρέθηκε τυλιγμένη με κλινοσκεπάσματα
Σοκ έχει προκαλέσει τόσο στη Μεσσηνία, όσο και στο πανελλήνιο, η υπόθεση της ηλικιωμένης που βρέθηκε θαμμένη και «χτισμένη» κάτω από μπαλκόνι του σπιτιού της κόρης της στο χωριό Μεγάλη Μαντίνεια.
Πίσω από την .....

υπόθεση μάλιστα φέρεται να κρύβεται η ίδια η κόρη της, όπου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του pelopsnews.gr την έθαψε εδώ και δύο μήνες στο σπίτι της με κίνητρο, όπως προκύπτει μέχρι στιγμής τη σύνταξη της ηλικιωμένης.

Από τον Ιούλιο, η 80χρονη αντιμετώπιζε σοβαρότατα προβλήματα υγείας, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται συχνά στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Στις 10 Αυγούστου οι γιατροί ενημέρωσαν την κόρη της πως δεν υπάρχει θεραπευτική πλέον αγωγή και πως θα έπρεπε να επιστρέψει στο σπίτι. Έτσι, η 60χρονη κόρη την αποφάσισε να την πάρει στο σπίτι της. Ωστόσο, κανείς την είδε ξανά από εκείνη την ημέρα.

Μάλιστα, την επόμενη της επιστροφής από το Νοσοκομείο, η κόρη επέστρεψε στην εταιρεία το οξυγόνο που είχε προμηθευτεί για τη μητέρα της. Στοιχείο που κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι την ίδια ή το αργότερο την επόμενη, από την 10η Αυγούστου, ημέρα, η ηλικιωμένη πλέον δεν ζούσε.
Από τότε και μέχρι την Παρασκευή, η συμπεριφορά πλέον της 60χρονης κόρης, σε όσους την γνώριζαν, άρχισε να γίνεται περίεργη.

Άρχισε να νιώθει ότι απειλείται, ότι παρακολουθείται και να λέει πράγματα που δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα. Παράλληλα, όμως διέδιδε πως τη μητέρα της θα την στείλει σε ίδρυμα στην Αθήνα, ώστε να την φροντίζουν.

Απόπειρα αυτοκτονίας
Σύμφωνα με το pelopsnews.gr την Παρασκευή η 60χρονη γυναίκα, κόρη του θύματος, επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Ωστόσο, κάτοικοι της περιοχής αντιλήφθηκαν ότι κάτι συνέβη και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Έτσι, παρουσία του Εισαγγελέα αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι της, όπου την εντόπισαν σε κωματώδη κατάσταση και άμεσα διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο. Μετά από προσπάθειες γιατρών, η κατάστασή της σταθεροποιήθηκε, ενώ φαίνεται πως δεν διατρέχει κίνδυνο.

Φρικιαστική αποκάλυψη
Ωστόσο, στο σπίτι, δεν εντοπίσθηκε πουθενά η ηλικιωμένη και αυτό φούντωσε περισσότερο τις ανησυχίες των γνωστών της, καθώς δεν είχαν πιστέψει ότι η κόρη της την είχε στείλει σε ίδρυμα. Σημειωτέον, πως οι σχέσεις των δύο γυναικών, σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων, ήταν άριστες και η 60χρονη αγαπούσε τη μητέρα της.
Υποψίες κίνησε το κάτω μέρος στην πίσω βεράντα του σπιτιού, το οποίο πάντοτε ήταν ανοικτό και είχε μικρή είσοδο σε αποθήκη. Τώρα πλέον όμως, όλο το κάτω μέρος της βεράντας είχε χτισθεί.
Οι αστυνομικοί δεν άργησαν την Κυριακή το απόγευμα να ανακαλύψουν το φρικτό μυστικό που κρυβόταν πίσω από το φρέσκο τσιμέντο. Σπάζοντάς το, διέκριναν στο κενό που υπήρχε σκουπίδια και διάφορες σακούλες. Πίσω από αυτά όμως, βρισκόταν επί 2 ολόκληρους μήνες, το άψυχο σώμα της 80χρονης. Η ηλικιωμένη βρέθηκε τυλιγμένη με κλινοσκεπάσματα, τα οποία ήτα δεμένα με ταινία.

Σήμερα το πρωί ο ιατροδικαστής Κορίνθου κ. Κωτακίδης Νίκος θα διενεργήσει νεκροψία – νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της ηλικιωμένης, κι αν ο θάνατος προήλθε από φυσικά αίτια ή εγκληματική ενέργεια.
Η αστυνομία από την πρώτη στιγμή, εξετάζει έναν εργάτη Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος είναι αυτός που έχτισε τη βεράντα και ο οποίος αρνείται κάθε συμμετοχή, δηλώνοντας πως του ζητήθηκε να εκτελέσει την εργασία κτισίματος και τίποτα άλλο, χωρίς και ο ίδιος να καταλάβει πως κάτι συμβαίνει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.