Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Καταγγέλουν την Nova για εξαπάτηση με τους κωδικούς θέασης του πρώτου Θέματος



Για εξαπάτηση κατηγορούν την Nova ο κόσμος που προμηθεύτηκε κωδικούς θέασης του αγώνα Ολυμπιακός - Παναθηναίκός από γνωστή εβδομαδιαία εφημερίδα.
Η εταιρία τον τελευταίο καιρό στην συνεργασία της με την εν λόγω εφημερίδα "προσφέει" κωδικούς για παρακολούθηση διάρκειας μιας εβδομάδας δυο κανάλια της.
To Nova Sports 1 και το Nova Life.

Χθές Κυριακή 26 Οκτωβρίου η εταιρία "προσέφερε" και πάλι μοναδικούς .....

κωδικούς για την παρακολούηση πάλις μιας εβδομάδας τα προαναφερόμενα κανάλια αλλα και τον αγώνα ποδοσφαίρου Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.
Ολα κύλησαν καλά μέχρι 5 λεπτά πριν ξεκινήσει ο αγώνας όπου η εφαρμογή και η σελίδα του NOVA go δεν ήταν προσβάσιμη ούτε από tablet, SmartPhone και pc.
Ως εκ θαύματος η Nova αποκατέστησε το πρόβλημα όλως τυχαίως 2 με 3 λεπτα πρίν λήξει ο αγώνας αφήνοντας στα κρύα του λουτρού χιλιάδες κόσμου που είχαν προμηθευτεί την εφημερίδα με τον μοναδικό κωδικό για να δουν τον αγώνα.

Ο κόσμος γεμάτος αγανάκτηση ξέσπασε στις σελίδες της εταιρίας στα Social Media (Facebook και Twitter) ενω στο Faxebook δημιουργήθηκε κοινότητα με τίτλο "Καταγγελία στη NOVA"

Η καταγγελία αναφέρει:
Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη και χείριστη αντιμετώπιση της NOVA προς τους συνδρομητές της, αλλά και προς όσους προμηθεύτηκαν τον κωδικό ενεργοποίησης της υπηρεσίας novago, διάρκειας μίας εβδομάδας, για το διάστημα: Κυριακή 26.10.2014 (00.01 π.μ.) έως Σάββατο 01.11.2014 (23.59 μ.μ.), από την εφημερίδα Πρώτο Θέμα.
Η καταγγελία αφορά την ελλειπή ή μη παροχή της υπηρεσίας novago, κατά τη διάρκεια του αγώνα ποδοσφαίρου Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού την Κυριακή της 26ης Οκτωβρίου 2014, με αποτέλεσμα την οικονομική εξαπάτηση των χρηστών της.
Κινούμαστε συνολικά, με όλα τα απαραίτητα νομικά μέσα, για την αποκατάσταση της δικαιοσύνης ως προς τη σχέση παρόχου - πελάτη.

Εκπρόσωπος της εταιρίας σε ανάρτηση του στο Faxebook αναφέρθηκε στο πρόβλημα λέγοντας:
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της ιδιαίτερα αυξημένης ζήτησης για την υπηρεσία Nova GO κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, η υπηρεσία αυτή τη στιγμή δεν είναι διαθέσιμη σε ορισμένους συνδρομητές. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να επιλύσουμε το πρόβλημα άμεσα.
Το "άμεσα" ήταν 2 με 3 λεπτά πριν λήξει ο αγώνας, καρπώμενη η εταιρία τα χρήματα των πολιτών που αγόρασαν το πρώτο θέμα για έναν αγώνα τον οποίο τελικά δεν τους παρείχε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.