Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Φιλιατρά: ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ. Στις 5 Δεκεμβρίου ΤΕΛΟΣ η Alpha bank από την πόλη μας.



Τελευταία μέρα λειτουργίας της η Παρασκευή 5η Δεκεμβρίου.
Μεταφέρεται και ενσωματώνεται στην Alpha Bank Κυπαρισσίας.


Άκαρπες απέβησαν οι προσπάθειες και οι κινητοποιήσεις που έγιναν όλες αυτές τις μέρες μετά την αποκάλυψη μας (κλίκ εδώ) για την παραμονή της Alpha bank (πρώην Εμπορική) στην πόλη μας.
Ούτε το ψήφισμα που έβγαλε ο Δήμος Τριφυλίας ούτε κανείς δεν μπόρεσε να αλλάξει γνώμη στους διοικούντες της Τράπεζας να παραμείνει το κατάστημα των Φιλιατρών

Τι και αν ο ιδιοκτήτης του οικήματος Θεόδωρος Καραμπάτσος τους ......

προσέφερε στην κυριολεξία γη και ύδωρ για να παραμείνουν με χρήση του οικήματος από την τράπεζα χωρίς κανένα μίσθιο για ένα χρόνο (κλίκ εδώ) και μετά μείωση στο ήδη υπάρχον κατά 40%, η απόφαση της διοίκησης της τράπεζας για το κλείσιμο του καταστήματος είναι οριστική και αμετάκλητη.
Ο άνθρωπος έδωσε τα πάντα για να παραμείνουν. Τι άλλο να κάνει δηλαδή;;;
Το κατάστημα των Φιλιατρών κλείνει οριστικά την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου και μεταφέρεται στην Alpha Bank Κυπαρισσίας.

Φαίνεται ότι η Alpha bank δεν γουστάρει την πόλη μας και πάει Κυπαρισσία. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ να μην γουστάρουμε την Alpha bank.
Η απάντηση μας σε αυτούς πρέπει να είναι Δυναμική και χωρίς άλλες κουβέντες. Να πάρουμε τα χρήματα μας και να τους δώσουμε πίσω τους λογαριασμού τους να τους κάνουν κορνίζα.

θα δεχτείτε να πηγαίνετε για συναλλαγές με την εν λόγω τράπεζα στην Κυπαρισσία την στιγμή που έχουμε ήδη δύο τράπεζες εδώ και ίσως έρθει και κάποια τρίτη;;;
Θα εξακολουθήσετε να είστε πελάτης μιας τράπεζας που δεν γουστάρει να είναι στα Φιλιατρά και εμμέσως (παραμένωντας πελάτης) να στηρίζετε το κατάστημα της Κυπαρισσίας πηγαίνοντας για συναλλαγές εκεί, χάνοντας χρόνο, χρήμα, και καύσιμα;;;
Αφού η Alpha bank ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΣΑΝ ΠΟΛΗ, δεν πρέπει να την θέλουμε κι εμείς.

Η απόσυρση ΟΛΩΝ των χρημάτων μας και το κλείσιμο του λογαριασμού θα πρέπει να είναι η μόνη ηχηρή απάντηση μας σε αυτούς.
ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ. ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ.
Έχετε μόνο 15 εργάσιμες ημέρες μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου που θα μας πουν Bye Bye my Darling.... Ξεκινήστε από αύριο Δευτέρα 17 Νοεμβρίου.
Και να θυμάστε. Τα χρήματα που έχετε στην τράπεζα είναι δικά σας και καμιά διοίκηση της τράπεζας δεν μπορεί να σας πει αν θα πάρετε τα φράγκα σας και καταργήσετε τον λογαριασμό σας.

1 σχόλιο:

  1. Και η Εθνική το έχει υποβιβάσει το κατάστημά της και για στοιχειώδεις συναλλαγές πρέπει ο Φιλιατρινός να πάει στην Κυπαρισσία. Οπότε καλό είναι να ενισχυθεί η μόνη τράπεζα που πραγματικά στηρίζει τα Φιλιατρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.