Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Δυναμική η πορεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βάλτας.

Δυναμική πορεία καταγράφει φέτος ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βάλτας, καθώς σύμφωνα με τον πρόεδρο του κ. Δημήτρη Αντωνόπουλο, το ελαιοτριβείο του συνεταιρισμού από την 1η Νοεμβρίου και μέχρι χθες (24 Νοεμβρίου), έχει παράγει πάνω από 100 τόνους Extra παρθένου .....

ελαιολάδου και εκτιμάται ότι στόχος είναι να πιάσουν και να ξεπεράσουν τους 300 τόνους.

Μιλώντας στο Φιλιατρά News ο κ. Αντωνόπουλος είπε ότι τις προηγούμενες μέρες πούλησαν 40 τόνους λάδι και οι παραγωγοί πληρώθηκαν με 3,50 ευρώ.
Χθες υπήρχαν προς διάθεση άλλοι 50 τόνοι extra παρθένου ελαιολάδου και αναμενόταν να δουν τι τιμή θα έβγαζε η διαπραγμάτευση με την ελπίδα για καλή τιμή.

Συνέστησε στον κόσμο να είναι συγκρατημένος με την πώληση του ελαιολάδου. Ο συνεταιρισμός τόνισε, προσπαθεί να διασφαλίσει τον παραγωγό με την καλύτερη δυνατή τιμή για το προϊόν.

Για την φετινή χρονιά περιμέναμε περισσότερο καρπό αλλά ίσως λόγω του Χαλαζιού που πέρασε τον Μάϊο φαίνεται ότι επηρέασε τις ελιές τόνισε ο πρόεδρος κ. Αντωνόπουλος.
Σε ερώτηση για τις περιοχές που εξυπηρετεί ο συνεταιρισμός της Βάλτας ο κ. Αντωνόπουλος είπε ότι δέχονται ελιές από οπουδήποτε θελήσουν να τις φέρουν. Ήδη υπάρχει ένα μεγάλο πελατολόγιο καθώς υπάρχουν πελάτες από Φιλιατρά, Χριστιάνους, αλλά και από άλλες περιοχές.
και επεσήμανε ότι το εργοστάσιο δουλεύει με μηχανήματα πολύ σύγχρονης τεχνολογίας που αποδίδουν το μέγιστο βαθμό απόδοσης του ελαιοκάρπου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.