Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Εράνη Φιλιατρών: Αιφνιδιαστική Παραίτηση Μπεγλεκτσή. Έρχεται και άλλη αποχώρηση?

Παραίτηση από την Εράνη δήλωσε ο Στέλιος Μπεγλεκτσής σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Φιλιατρά News. Ο παίκτης δήλωσε στην διοίκηση αδυναμία να συνεχίσει στην ομάδα και αναγκάζεται για επαγγελματικούς λόγους να δηλώσει παραίτηση καθώς βρήκε στην Αθήνα δουλειά και δεν μπορεί αν είναι όπως πρέπει στην ομάδα.
Οι διοικούντες ......

δείχνοντας κατανόηση στο αίτημα του παίκτη συμφώνησαν να αποχωρήσει από την ομάδα και με την σύμφωνη γνώμη του προπονητή Σταύρου Αντ5ωνόπουλου.

Ο ίδιος ο παίκτης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μας δήλωσε ότι βρήκε μια καλή δουλειά στην Αθήνα και ότι δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα. Άλλωστε η Εράνη έχει βγει εκτός στόχων με τα αποτελέσματα που έχει φέρει. Ευχήθηκε αυτό να αλλάξει σύντομα και η ομάδα να ανακάμψει αλλα ο ίδιος στην παρούσα φάση δεν μπορεί να βοηθήσει.
Ευχήθηκε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα καθώς η Εράνη έχει μεγάλη ιστορία και της αξίζει να έχει μια καλύτερη συνέχεια από αυτήν που έχει μέχρι σήμερα.

Έρχεται και νέα αποχώρηση;;;
Δεν είναι μόνο ο Μπεγλεκτσής που αποχωρεί από την Εράνη.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Φιλιατρά News τον Δεκέμβριο αναμένεται να αποχωρήσει και ο έμπειρος τερματοφύλακας Παναγιώτης Αλεξανδόπουλος από την ομάδα προκείμενου να αγωνιστεί σε μικρότερη ομάδα πιθανότατα στην Τρίπολη.
Ο ίδιος ο παίκτης σε επικοινωνία που είχαμε μας είπε ότι είχε συμφωνήσει με την διοίκηση της Εράνης, να παίξει στην ομάδα μέχρι τον Δεκέμβριο. Ο καιρός έφτασε και ο προπονητής της ομάδας του ζήτησε να γνωστοποιήσει τις προθέσεις του προκειμένου να χαράξει την νέα στρατηγική της ομάδας.
Μέχρι στιγμής ο παίκτης εκτός από την αποχώρηση του αφήνει ανοικτό και το ενδεχόμενο να συνεχίσει στην ομάδα.
Τις επόμενες ημέρες που έρχονται αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα με την παραμονή η την αποχώρηση του Παναγιώτη Αλεξανδρόπουλου από την ομάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.