Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Φιλιατρά: Γύρισαν την πλάτη στην Alpha bank οι πολίτες. Απέσυραν πάρα πολλά χρήματα, έκλεισαν και Λογαριασμούς.



Τελευταία μέρα λειτουργίας για το κατάστημα Φιλιατρών αύριο Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου.

Την πλάτη τους στην Alpha Bank έχουν γυρίσει τις τελευταίες μέρες αρκετοί πολίτες και πρώην πλέον πελάτες της Alpha bank Φιλιατρών μετά την δημοσίευση μας ότι το κατάστημα των Φιλιατρών κλείνει οριστικά στις 5 Δεκεμβρίου.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ένας από τους πολλούς πλέον πρώην .......

πελάτες της τράπεζας πήγε και διαμαρτυρήθηκε στον Διευθυντή του καταστήματος ότι δεν τον ενημέρωσαν πως κλείνει το κατάστημα και το έμαθε από το internet.
Φυσικά απάντηση δεν πήρε από τον Διευθυντή και όπως μας είπε ο πρωην πλέον πελάτης προχώρησε σε άμεση ανάληψη των χρημάτων του και οριστικό κλείσιμο του λογαριασμού του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την Δευτέρα έχει αναρτηθεί ανακοίνωση στο τζάμι της τράπεζας που πληροφορεί τους πελάτες της -όσους της έχουν ακόμη απομείνει δηλαδή- ότι από την Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου θα το κατάστημα των Φιλιατρών ενσωματώνεται με αυτό της Κυπαρισσίας.

Το πιο εξοργιστικό είναι ότι ενώ η Διοίκηση δεν θέλει να μείνει στα Φιλιατρά το κατάστημα και του βάζει λουκέτο, ένα κατάστημα εξαιετικά φωτεινό με 3 πλευρές τζαμαρία άνετο και μοναδικό στην περιοχή και όχι κατάστημα που μοιάζει με την σήραγγα τους Αρτεμισίου όπως είναι της Κυπαρισσίας, η ίδια διοίκηση της Alpha bank προτίθεται να καταθέσει αίτηση στην Δημοτική ενότητα Φιλιατρών να εγκαταστήσει Aυτόματη Ταμειακή Μηχανή (ΑTM) σε κάποιο δημοτικό χώρο.
ΚΑΛΟΥΜΕ την Δημοτική ενότητα ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗ από αυτούς και να την απορρίψουν.
Εφόσον δεν μας θέλουν να πάνε από εκεί που ήρθαν.

ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ.
Αύριο Παρασκευή που είναι η τελευταία μέρα της τράπεζας στα Φιλιατρά, επισκεφθείτε το κατάστημα, αποσύρετε όλα τα χρήματα σας και κλείστε τον λογαριασμό σας για να τον κάνουν στην Κυπαρισσία κορνίζα και να τους βλέπουν. Κάντε δηλαδή ότι έχουν κάνει πάρα πολλοί Φιλιατρινοί.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.