Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Φιλιατρά: Δυνατό χαστούκι στην διοίκηση της Alpha Blank από τον Παναγιώτη Φαρμάκη.

Μια βαρβάτη σβουριχτή σφαλιάρα προς την Διοίκηση της Alpha Bank επιφύλασσε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Φιλιατρών Παναγιώτης Φαρμάκης όταν παρέλαβε στα χέρια του ένα αίτημα από την ως ανω τράπεζα για παραχώρηση Δημοτικού χώρου για την τοποθέτηση ενός ΑΤΜ.

Τι έγινε όμως και τι απάντησε ο Παναγιώτης Φαρμάκης???.....


Θα θυμάστε το προηγούμενο διάστημα, την αποκάλυψη μας και διάφορα δημοσιεύματα μας με τα οποία αναδείξαμε το θέμα για αποχώρηση της Alpha bank από την πόλη μας.
Όπως αποδείχτηκε από τα πεπραγμένα η Διοίκηση ήθελε λυσσαλέα να διώξει το κατάστημα από εδώ και να το ενσωματώσει με την Alpha bank Κυπαρισσίας, αδιαφορώντας -για να μην πω κάτι άλλο- για τους Φιλιατρινούς πελάτες της.

Λίγες μέρες μετά την 5η Δεκεμβρίου που η Alpha bank έφυγε από τα Φιλιατρά για την Κυπαρισσία, -πάντα με απόφαση της διοίκησης η οποία ουδέποτε άκουσε τίποτα για παραμονή του καταστήματος- η ίδια η διοίκηση της εν λόγω τράπεζας τις τελευταίες μέρες επανήλθε, με απύθμενο θράσος και με ένα έγγραφο της προς την Δημοτική Ενότητα Φιλιατρών, για να ζητήσει να της παραχωρηθεί χώρος στην πλατεία για την τοποθέτηση μιας αυτόματης ταμειακής Μηχανής (ΑΤΜ)

Ηταν τέτοια η έκπληξη του προέδρου της Δημοτικής ενότητας για το απύθμενο θράσος της διοίκησης της Alpha bank που δεν άντεξε και αντί να απαντήσει γραπτώς προτίμησε την τηλεφωνική επικοινωνία για τους πετάξει κατάμουτρα ότι δεν τους θέλει στην πόλη μας όπως και εκείνοι δεν ήθελαν την δική μας πόλη.
Εγω δημοτικό χώρο δεν σας δίνω πουθενά, ήταν η απάντηση του κ. Φαρμάκη για να συνεχίσει. Αν θέλετε ντε και καλά να βάλετε μηχάνημα στα Φιλιατρά βρείτε κάποιον Φιλιατρινό που θα το δεχτεί και αφού του πληρώσετε ενοίκιο να το βάλετε. Αλλα να πληρώνετε. Οχι Τσάμπα.

ΣΧΟΛΙΟ
Εμείς θα δώσουμε συγχαρητήρια τον κ. Φαρμάκη για την απάντηση που έδωσε σε αυτούς. Και αν θέλουν και μία απάντηση από το blog μας να πάνε στον Αγύριστο. Εκεί ήθελαν να πάνε, εκεί και να παραμείνουν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.