Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΦΚΑ Φιλιατρών. Τι έγινε με την υπαιξαίρεση από υπάλληλο σε τρόφιμη του ιδρύματος? [ Συνημμένο ]

Τον Αύγουστο που μας πέρασε, είχε διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) σε βάρος υπαλλήλου στο ΚΑΦΚΑ Φιλιατρών γιατί αποκαλύφθηκε υπόθεση υπεξαίρεσης σημαντικού χρηματικού ποσού από τρόφιμη που φιλοξενείται εκεί, εδώ και 15 χρόνια.
Το απόστημα ξεκίνησε .....

να σπάει μετά από 2 σχετικές αναφορές, που έγιναν από τον αδελφό της τρόφιμης για πειθαρχικά και ποινικά παραπτώματα τελεσθέντα υπό υπαλλήλων του ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών ή άλλων υπηρετούντων σε συνεργαζόμενα με αυτό νομικά πρόσωπα.

Σχετική δημοσίευση εδω

Το πόρισμα βγήκε, ανρτήθηκε ΔΗΜΟΣΙΑ στο Διαύγεια με ΑΔΑ: 7ΘΞΑ4690ΒΦ-ΑΦΜ και σύμφωνα με αυτό έχει ήδη επιβληθεί στην υπάλληλο του ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών Α.Μ., το μέτρο της αναστολής της άσκησης των καθηκόντων της και μέχρις ότου αποφανθεί το οικείο Υπηρεσιακό - Πειθαρχικό Συμβούλιο για τη θέση της.
Δηλαδή η κ. Μ. είναι ήδη σε αργία.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε ο αδελφός της τρόφιμης έγιναν χωρίς καμία ενημέρωση του αναλήψεις και μεταφορές ποσών συνολικής αξίας 39,5 χιλιάδων ευρώ σπαστά και από διάφορα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς όπως Κυπαρισσίας, Γαργαλιάνων Φιλιατρών, Χώρας(!!!!)

Λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στο συνημμένο αρχείο που είναι το πόρισμα παρακάτω.

Σύμφωνα με το ίδιο πόρισμα, -το οποίο θυμίζουμε έχει αναρτηθεί στο ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ- εκτός της κ. Μ. στο πειθαρχικό συμβούλιο παραπέμπεται και η υπάλληλος Φ.Μ. κλάδου το ΔΕ Β. Νοσηλευτών με την ιδιότητα της υπεύθυνης στο τμήμα, στο αρμόδιο πειθαρχικό Συμβούλιο, για παράβαση του Ν. 4057/2012 άρθρο 107 παρ. 1 εδάφ. για λόγους αμελούς εκπληρώσεως καθήκοντος και την κλήση αυτής σε απολογία για τα ανωτέρω αποδιδόμενα πειθαρχικά παραπτώματα.

Το ακόλουθο συνημμένο πόρισμα -το ξαναλέμε που είναι ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ- μπορείτε να διαβάσετε πάρα πολλές λεπτομέρειες ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ με τις καταγγελίες και καταθέσεις των δυο εμπλεκομένων υπαλλήλων του ΚΑΦΚΑ.

Διαβάστε και φρίξτε.

ΠΟΡΙΣΜΑ ΕΔΕ ΚΕΦΙΑΠ (ΚΑΦΚΑ) ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ (κλικ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.