Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Φιλιατρά: Σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα μπαίνει από σήμερα η πόλη.


Σε Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα μπαίνει σιγά σιγά η πόλη των Φιλιατρών, καθώς από χθες ξεκίνησαν να τοποθετούνται στα δέντρα γύρω γύρω από την πλατεία Καποδίστρια Χριστουγεννιάτικοι φωτοσωλήνες προκειμένου να δώσουν ένα πιο εορταστικό τόνο στις ημέρες που έρχονται.

Η δράση αυτή που είναι μια συνεργασία ανάμεσα σε .......

Εμπορικό Σύλλογο και όλους τους ηλεκτρολόγους της πόλης, με τον Εμπορικό Σύλλογο να προσφέρει τα εκατοντάδες μέτρα φωτοσωλήνα, και τους ηλεκτρολόγους της πόλης προφέροντας εθελοντική εργασία για την τοποθέτηση τους.

Όμως κατά την διάρκεια της χθεσινής νύχτας -πιθανότατα αργά το βράδυ- παρουσιάστηκε κρούσμα αφαίρεσης και κλοπής φωτοσωλήνων από δέντρα, τα οποία σήμερα οι ηλεκτρολόγοι ξαναστόλισαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάτι τέτοιο γίνεται για πρώτη φορά και το αποτέλεσμα αναμένεται να είναι εντυπωσιακό, γεγονός που έκανε τόσο τον Αντιδήμαρχο Βασίλη Παπαθεοδοσίου, όσο και τον πρόεδρο της Δημοτικής ενότητας Φιλιατρών Παναγιώτη Φαρμάκη να ευχαριστήσουν θερμά για την συμβολή τους και τον Εμπορικό Σύλλογο αλλά και τους Ηλεκτρολόγους που προσέφεραν εθελοντική εργασία.

Σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθεί και επίσημα ολοκληρωμένο πρόγραμμα των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων με την επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου με το άναμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Καποδίστρια.

Θα ήταν μεγάλη παράλειψη μας να μην αναφέρουμε ονομαστικά τον καθένα από τους ηλεκτρολόγους που συμμετείχαν:
Αντωναρόπουλος Δημητρης
Γεωργόπουλος Χρήστος
Καναβός Θεόδωρος
Καππής Αθανάσιος
Μακρυγιάννης Νικόλαος
Παπαγεωργίου Διονύσιος




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.