Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Έναρξη Πανελλαδικών εξετάσεων 2014. Πότε θα γίνουν

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνάντηση του ΔΣ της ΟΛΜΕ με τον Υπουργό Παιδείας κ. Κ. Αρβανιτόπουλο ανακοινώθηκε ότι οι πανελλαδικές εξετάσεις θα....

Τέλος το 25ευρω στα νοσοκομεία. Αυξάνονται τσιγάρα και καπνός [ video ]

Την κατάρτιση τροπολογίας στη Βουλή με την οποία καταργείται η διάταξη για τα 25 ευρώ για νοσηλεία στα νοσοκομεία, και ως ισοδύναμο μέτρο θα αυξηθεί η τιμή των τσιγάρων (πακέτο και καπνός) με 5 λεπτά ανά συσκευασία, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μετά τη σύσκεψη που είχε με αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ.

Όπως ανέφερε ο ......

Σοβαρό τροχαίο στα Μάλγαρα. Δύο νεκροί [ VIDEO ]

Σοβαρό τροχαίο με δύο νεκρές γυναίκες και τουλάχιστον 15 τραυματίες, οι οποίοι έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» σημειώθηκε στις 15.50 στην εθνική οδό, τρία χιλιόμετρα πριν τα διόδια των Μαλγάρων.

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ναυπάκτου έπεσε στο .....

Ξεκινά ο νέος ΕΟΠΥΥ! Πως θα εξυπηρετούνται οι ασθενείς - Όλες οι αλλαγές

Αλλάζουν όλα στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και πλέον οι ασθενείς θα πρέπει να μάθουν να εξυπηρετούνται από ένα διαφορετικό σύστημα.

Σε Εθνικό Ασφαλιστικό Οργανισμό μετατρέπεται ο ΕΟΠΥΥ και πλέον θα αγοράζει αποκλειστικά υπηρεσίες υγείας από τον ιδιωτικό τομέα. Όλο το προσωπικό μεταφέρεται στην πρωτοβάθμια φροντίδα.......

«Ουρές» στις εφορίες για αιτήσεις επιστροφής της έκτακτης εισφοράς

Το αδιαχώρητο επικρατεί σήμερα στα γραφεία πρωτοκόλλου των εφοριών, καθώς μεγάλος αριθμός δημοσίων υπαλλήλων και συνταξιούχων του δημοσίου καταθέτει αιτήσεις για την επιστροφή της εισφοράς αλληλεγγύης.

Οι δημόσιοι υπάλληλοι ......

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Νικολόπουλος «Πήραμε μια σημαντική νίκη και συνεχίζουμε»

Σπουδαίο διπλό κατάφερε και πήρε η Εράνη Φιλιατρών στην Μεθώνη με 1-0 επί της τοπικής ομάδας. Η ομάδα του Μιχάλη Ζάγκου συνεχίζει στα θετικά αποτελέσματα και τη νέα χρονιά και έτσι συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία.

Ο χρυσός σκόρερ του μοναδικού τέρματος ......

Κ. Αρβανιτόπουλος: ΟΧΙ σε τριπλές εκλογές!…

Αρθρο του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News

Θα έχετε προσέξει ότι ΑΠΟΥΣΙΑΖΩ, συστηματικά, από ΟΛΕΣ τις ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές των Ελληνικών ΜΜΕ…
Δεν θα άντεχα να ακούω ως μέλος των ραδιοτηλεοπτικών πάνελ τα όσα εκστομίζουν Υπουργοί και στελέχη της κυανοπράσινης μας Συγκυβέρνησης στην Ελλάδα της τρόικα.
Δηλώνω ΠΑΡΩΝ στα blogs…

Αποφεύγω και να διαβάζω στις .....

Πόσο επικίνδυνες οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας που υπάρχουν στις πόλεις; (video)


Σε συνέντευξη του ο κ.Γιάννης Πετσελής, Ηλεκτρονικός – Ραδιοηλεκτρολόγος, μίλησε για τις κεραίες που υπάρχουν στις πόλεις, οι οποίες χρησιμοποιούνται από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και προκαλούν ανησυχία σε αρκετούς πολίτες.

Ο κ.Πετσέλης τόνισε πως όσες περισσότερες είναι οι κεραίες ......

Σε ποιους θα γίνει μείωση μισθού λόγω του κινητού τους

Σας φαίνεται απίστευτο; Κι όμως είναι αληθινό. Η νέα φορολογική νομοθεσία προβλέπει ότι μπορεί να γίνεται παρακράτηση φόρου από τον μισθό για το κινητό, το αυτοκίνητο ή οποιαδήποτε άλλη παροχή σε είδος. Εντός των ημερών, το υπουργείο Οικονομικών θα δώσει στη δημοσιότητα την απόφαση η οποία θα καθορίζει με ποιο τρόπο θα γίνεται η παρακράτηση αυτού του ποσού.

Η ιστορία έχει .....

Σάλος στα Τρίκαλα: Διαλύθηκε ο γάμος μετά την αποκάλυψη ότι η νύφη…

Απίστευτες σκηνές εξελίχθηκαν στο δημαρχείο Τρικάλων με μία πεθερά να καταρρέει και έναν γαμπρό να γίνεται έξω φρενών.

Ο αντιδήμαρχος ......

Το χθεσινοβραδινό Δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 6-1-2014 ]