Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

ΡΟΖ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Νιόπαντρος πατρινός πιάστηκε στα πράσα με τον κουμπάρο στην Κεφαλονιά!

“Σεισμός” στο Αργοστόλι!

Πατρινός πήγε γαμπρός στην Κεφαλονιά αλλά το κλίμα δεν τον …σήκωσε. Για την ακρίβεια πριν συμπληρωθούν τέσσερις ημέρες από το γάμο του με Κεφαλλονίτισσα από το Αργοστόλι, πιάστηκε στα πράσα από την γυναίκα της …ζωής του, την ώρα που βρισκόταν σε ερωτικές περιπτύξεις με τον κουμπάρο.

Το σκηνικό που .....

Η διαδικασία της μεταδημότευσης και τα απαραίτητα δικαιολογητικά

Σύμφωνα με το Π.Δ 497/1991 και το αρθ. 13 του Ν. 3242/2004 η μεταδημότευση είναι εφικτή όταν κάποιος κατοικεί το λιγότερο δύο χρόνια σε ένα δήμο κι αυτό αποδεικνύεται με δύο λογαριασμούς ΔΕΚΟ, εκ των οποίων ο ένας θα πρέπει να είναι διετίας κι ο άλλος πρόσφατος ή από δύο φορολογικές δηλώσεις.

Αφού εκδοθεί η βεβαίωση κατοικίας, οι ενήλικες που μεταδημοτεύουν .......

Ποιες συσκευές της Samsung θα αναβαθμιστούν σε Android 4.4 KitKat

Η Samsung στις Ηνωμένες Πολιτείες ανακοίνωσε με Δελτίο Τύπου ποιες συσκευές της Κορεάτικης εταιρείας θα πάρουν αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση του Android, σε 4.4 KitKat.

Φυσικά συσκευές όπως......

Οι αλλαγές που προβλέπει ο νόμος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές (ΦΕΚ)

Και με τη βούλα του νόμου, πλέον, οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές θα διεξαχθούν στις 18 Μαΐου, ενώ ο β΄ γύρος, όπου χρειαστεί, στις 25 Μαΐου, μαζί με τις ευρωεκλογές, καθώς δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, την Πέμπτη, ο νόμος στον οποίο περιλαμβάνεται και η ρύθμιση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Πρόκειται για το άρθρο 10, του νόμου 4239 -ΦΕΚ Α’, αριθμ. φύλλου ......

Φιλιατρά: Ξεκίνησε το έργο αντικατάστασης των παιχνιδιών στην παιδική χαρά. [ Φωτογραφίες ]

Ξεκίνησε τις προηγούμενες μέρες και συνεχίζεται το έργο αντικατάστασης των παιχνιδιών της παιδικής χαράς στην πλατεία των Φιλιατρών προύπολογισμού περίπου είκοσι (20) Χιλιάδων ευρώ.

Τις προηγούμενες .....

Γυνή και θάλασσα, (χωρίς «πυρ»)

Άρθρο του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News

Ίσως το ξέρετε αλλά σας το στέλνω για να χαμογελάσετε στην Ελλάδα της τρόικα, της κατήφειας, των στερήσεων…

Ένας άνδρας καθισμένος σε ένα παγκάκι στην παραλία του Σαν Φρανσίσκο θαυμάζοντας την θρυλική γέφυρα Golden Gate και ενώ προσευχόταν ενδόμυχα ξαφνικά είπε μεγαλόφωνα:
«Κύριε, κάνε την ευχή μου ........

Και επίσημα 9 Μαίου, Πελοπόννησος και Κεφαλλονιά περνούν στην Ψηφιακή εποχή της Digea!!!

Νέες αλλαγές στα switch off στη “νέα” ΚΥΑ ψηφιακής μετάβασης

Αλλαγές επί αλλαγών στο πλάνο των switch off μέχρι να πάει προς δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η νέα ΚΥΑ με το τρίτο κατά σειρά, νέο χρονοδιάγραμμα της ψηφιακής μετάβασης.

Η είδηση που έγραψε αποκλειστικά το Digital TV info για την αλλαγή στη σειρά των switch off με την αρχή να γίνεται στις 9 Μαΐου στην Πελοπόννησο, επιβεβαιώνεται πλέον από όλα τα στόματα.

Υπάρχουν ωστόσο κι άλλες αλλαγές, όπως επισημαίνουμε και στο ........

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 22ας Φεβρουαρίου 2014