Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Ντίνα Νικολάκου για Βουδούρη: "Ο κ. Βουδούρης, γνωστός από παλιά, δεν ήρθε για να μείνει, αλλά για να φυγει, όπως έκανε πάντα"

Για γνωστή πολιτική διαδρομή, από την εποχή που ήταν υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας, διαδρομή που την χαρακτηρίζει η αδιαφορία για τους πολίτες, η θεωρία γενικά για την πολιτική και η άγνοια των προβλημάτων των κατοίκων της Πελοποννήσου έκανε λόγο η αντιπεριφερειάρχης Επικοινωνίας Ντίνα Νικολάκου σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με την υποψηφιότητα Βουδούρη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και για την κριτική που αυτός ασκεί στο «Σύστημα Τατούλη».

Ένα «σύστημα» που όμως .....

Εκλογές, υποψήφιοι και χαρακτηριστικά της αναμέτρησης.

Την ώρα που ο κόσμος δείχνει να αποστρέφεται και το τοπικό πολιτικο-αυτοδιοικητικό «σύστημα» και τους παράγοντες και παραγοντίσκους (κομμάτων, οργανώσεων, φορέων κ.τ.λ.), όπως και τους αυτόκλητους όψιμους σωτήρες, διαρρέεται πως στην Τριφυλία υπάρχει πληθώρα ενδιαφερόμενων ως υποψήφιων συμβούλων!

Βεβαίως, το .....

Νικολάκου για Μανώλη: "Να μας αποδείξει ο κ. Μανώλης ότι δεν είναι στις μαύρες λίστες των μεγαλοσυνδικαλιστών που τα έπαιρναν χοντρά και μετά να συζητήσουμε για το έργο"

«Η ατζέντα θεμάτων που θέλει να ανοίξει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιάννης Μανώλης δεν αφορά τον Πελοποννήσιο πολίτη στην σημερινή εποχή, τον πολίτη που θέλει να ακούσει συγκεκριμένα στοιχεία και από τον κ. Μανώλη και όχι αερολογίες, σαματά και πυροτεχνήματα. Ο λαϊκισμός έχει κουράσει και οι πολίτες θέλουν πολιτικούς των έργων και όχι της θεωρίας».
Αυτό δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης Επικοινωνίας .....

Δημόσιο: Έρχονται αλλαγές για αξιολόγηση, προϊσταμένους, μετατάξεις και αποσπάσεις

Μπορεί το κεφάλαιο «απολύσεις και διαθεσιμότητα» να παραμένει ανοιχτό για την Τρόικα, όμως έχει επέλθει συμφωνία με την κυβέρνηση σε σχέση με τέσσερις διαρθρωτικές αλλαγές στο Δημόσιο που αφορούν:.....

Πτώχευσε και η NEOSET.

Είναι η ανάπτυξη που μας λέει ο Αντώνης Σαμαράς....

Σε πτώχευση κηρύχθηκε η Neoset με την με αριθμό 212/2014 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθήνας μετά από αίτηση εργαζομένων του εργοστασίου της Χαλκίδας που εκδικάστηκε στις 20 Νοεμβρίου του 2013 και δημοσιεύτηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με νομικούς κύκλους, με την απόφαση αυτή.......