Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Η νέα ανακοίνωση του Λιμενικού για την τραγωδία στο Λιμάνι της Κυπαρισσίας

Αναφορικά με την πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θάλασσα στην Κυπαρισσία την 29/04/2014, εντοπίστηκε πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, ο 28χρονος οδηγός του οχήματος.

Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο ......

Η κρίση του πολιτικού συστήματος αποτελεί κακό προϊόν του λαϊκισμού και της κακοδιαχείρισης.

Γράφει ο Θοδωρής Σταυριανόπουλος
Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου


Η χώρα κολυμπά πλέον σε βαθιά νερά με τεράστια κύματα και από στιγμή σε στιγμή μπορεί να συμβεί το… ναυάγιο. Η Κυβέρνηση μάταια αναζητά τον οδικό χάρτη για την οριστική έξοδο από την κρίση. Το πουλόβερ έχει ξηλωθεί και όλοι ψάχνουν να βρουν και να ενώσουν το κομμένο νήμα. Με ψηφοθηρικά τερτίπια διαχρονικά ικανοποιήθηκαν αιτήματα, δημιουργήθηκαν καινούργια τζάκια κατατρώγοντας άφθονο χρήμα που ερχόταν στην χώρα μας από τα Ευρωπαϊκά Κοινοτικά Πλαίσια Στήριξης.
Με ψηφοθηρικά ......

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 29-4-2014 ]

Γιορτή Πρωτομαγιάς , Αγιαννάκης - Ελαία

Το παράκτιο πευκοδάσος του Αγιαννάκη, ο περιβαλλοντικός σταθμός για την προστασία της θαλάσσιας χελώνας, αλλά και η πανέμορφη παραλία σας περιμένουν για μία ξέγνοιαστη Πρωτομαγιά μέσα στη φύση.

Από τις 12 .....

Πελοπόννησος: Στις 30 Μαΐου ξεκινά επίσημα η τελική φάση της ψηφιακής μετάβασης!

Ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχαήλ Παπαδόπουλος και ο υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, Συμεών Κεδίκογλου, υπογράφουν την υπουργική απόφαση 23953/724/φ110Α που δημοσιεύθηκε σήμερα στο Εθνικό Τυπογραφείο, με την οποία τροποποιούνται οι ημερομηνίες διακοπής των αναλογικών τηλεοπτικών εκπομπών σε 16 allotments, ως εξής:

Ιωάννης Γεωργίου Καναβός: Υποψήφιος Τοπικής Κοινότητας Περδικονερίου με το συνδυασμό "ΤΡΙΦΥΛΙΑ ξεκινάμε"


Ο Ιωάννης Γ. Καναβός γεννήθηκε στο Περδικονέρι Μεσσηνίας το Νοέμβριο του 1975, και μεγάλωσε εκεί, έως ότου αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Κυπαρισσίας το 1993.
Είναι Κλινικός Νοσηλευτής με μεταπτυχιακές σπουδές στη .........

Αναβλήθηκε η δίκη για τον 84χρονο που κατηγορείται για κτηνοβασία

Στο Δικαστικό μέγαρο Κυπαρισσίας χθες, παρουσιάστηκε ο 84χρονος που κατηγορείται ότι το πρωί της δευτέρας ασέλγησε σε σκυλί στην κεντρική πλατεία των Φιλιατρών.
Ο κατηγορούμενος μαζί με τον δικηγόρο του ζήτησαν την αναβολή της δίκης καθώς στον φάκελο δεν περιλαμβανόταν η ιατρική γνωμάτευση του κτηνιάτρου σχετικά με το αν υπήρξε σεξουαλική επαφή με το ζώο ή όχι.

Ρωτώντας το μέλος της Φιλοζωικής Ομάδας Εθελοντών Τριφυλίας .....

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Βέθηκε και το δευτερο πτώμα στο λιμάνι της Κυπαρισσίας

Δυστυχώς οι φόβοι όλων επιβεβαιώθηκαν καθώς πριν λίγα λεπτά βρέθηκε και το δεύτερο πτώμα του 28χρονου οδηγού του chevrolet Aveo που αναζητούνταν χθες μέχρι την δύση του ηλίου τόσο από ιδιώτες δύτες όσο και από δύτες του λιμενικού χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Φιλιατρά News με το ......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 30ης Απριλίου 2014



Τραγωδία στην Κυπαρισσία. Μια 27 χρονη νεκρή και ένας αγνοούμενος άνδρας 28χρονών μετά απο πτώση αυτοκινήτου στο λιμάνι [ ΦΩΤΟ - VIDEO ]

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Κυπαρισσίας μετά την τραγική είδηση που διαδόθηκε αστραπιαία σε όλη την πόλη για ένα αυτοκίνητο που εντοπίστηκε μέσα στο λιμάνι της πόλης και αγνοούνταν ένα νεαρό ζευγάρι 27 και 28 ετών περίπου.

Σύμφωνα με ......