Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Δ.Ε. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "ΤΡΙΦΥΛΙΑ ξεκινάμε"

Αλλάζει η θεώρηση καρτών ανεργίας

Μέσω ίντερνετ θα μπορούν από τον επόμενο μήνα να ανανεώνουν την κάρτα ανεργίας, οι περίπου 1.000.000 άνεργοι, που είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, είτε λαμβάνουν επίδομα ανεργίας, είτε όχι, με τροπολογία που κατέθεσε σήμερα στη Βουλή ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης.
Το ίδιο ισχύει ....

408 παραλίες πήραν γαλάζια σημαία. 5 στην Μεσσηνία. Οι δυο είναι στην Τριφυλία

Με 408 βραβευμένες ακτές, η Ελλάδα κατέχει και πάλι, όπως τα τελευταία χρόνια, τη 2η θέση παγκοσμίως ανάμεσα σε 51 χώρες. Η Διεθνής Επιτροπή βράβευσε φέτος 3.372 ακτές και 650 μαρίνες σε όλο τον κόσμο.

Η “γαλάζια σημαία” ......

Δείτε που ψηφίζετε. Τα εκλογικά τμήματα στην Μεσσηνία

Ανακοινώθηκαν από την περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα συμμετάσχουν οι εκλογείς την 18ης και 25ης Μαΐου.

Πατήστε εδώ και δείτε άνετα που και σε ποιό τμήμα θα ασκήσετε το εκλογικό σας δικαίωμα.

Τα εκλογικά τμήματα των Φιλιατρών είναι στην σελίδα 37

Τριφυλία: Ιδρυση Δημοσίων Ινστιτούτων και Σχολών Επαγγελματικής Κατάρτισης


Με τις υπ' άρ. 3693 και 3692 Κοινές Αποφάσεις των Υπουργών Οικονομικών, Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων και Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (ΦΕΚ 945 τ. Β' 15/04/2014) ιδρύονται στα όρια του Δήμου Τριφυλίας Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ) και Δημόσια Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης (Σ.Ε.Κ). Οι λεπτομέρειες που αφορούν την οργάνωση και λειτουργία των ανωτέρω Δημοσίων Σχολών περιγράφονται στο Ν. 4186/2013 (ΦΕΚ 193 τ. Α΄17/09/2013).

Ένα αίτημα της Τοπικής Κοινωνίας που εκφράσθηκε με ομόθυμη .....

Περιδεία Ανδρινόπουλου στην Κυπαρισσία

Ο υποψήφιος δήμαρχος κος Ευστάθιος Ανδρινόπουλος και υπ. Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού «Η Τριφυλία αλλάζει» την Τρίτη το πρωί 6-5-2014 επισκέφτηκαν Δημ. Υπηρεσίες και καταστήματα στην πόλη της Κυπαρισσίας.

Το απόγευμα .....

ΧΡΥΣΟΜΠΟΛΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ: ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "ΤΡΙΦΥΛΙΑ ξεκινάμε"

Στις 29/5 αρχίζουν οι εξετάσεις για τους μαθητές Α' και Β' Λυκείου

Στις 29 Μαΐου θα ξεκινήσουν οι ενδοσχολικές εξετάσεις σε Γυμνάσια και Λύκεια. Όπως γίνεται συνήθως, οι ενδοσχολικές εξετάσεις για τους μαθητές της Α' και Β' τάξης θα πραγματοποιηθούν και φέτος τις ημέρες όπου οι μαθητές της Γ' τάξης δεν θα εξετάζονται στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα.

Σύμφωνα με ......

Αφορολόγητες οι εκλογικές αποζημιώσεις

Παράλληλα οι δικαιούχοι τους δεν απειλούνται με συμψηφισμό για οφειλές προς το δημόσιο ή τα ασφαλιστικά ταμεία
Το αφορολόγητο και την προστασία από συμψηφισμούς με οφειλές προς το δημόσιο ή τα ασφαλιστικά ταμεία των αποζημιώσεων όσων εργαστούν για τη διενέργεια των εκλογών προβλέπει κοινή υπουργική απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Εσωτερικών.

Η ΚΥΑ εντάχθηκε σε τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή, όπου .......

Αλλάζουν όλα στην ασφάλιση αυτοκινήτων: Τέλος η αυτόματη ανανέωση, τέλος και το αυτοκόλλητο

Καταργούνται οριστικά τόσο το αυτοκόλλητο σήμα όσο και η προσωρινή ανανέωση με το νέο μόνο για την ασφάλιση αυτοκινήτων που ψηφίστηκε την Παρασκευή στη Βουλή.
Οι νέες ρυθμίσεις θα ισχύσουν από τη στιγμή που ο νόμος θα δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, όπως συνηθίζεται.

Σύμφωνα με.....

ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "ΤΡΙΦΥΛΙΑ ξεκινάμε"

ΤΡΙΦΥΛΙΑ ξεκινάμε. Η Προεκλογική Ομιλία του Παναγιώτη Κατσίβελα στην Αθήνα


Ο υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας με το συνδυασμό «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ» Παναγιώτης Κατσίβελας, σας προσκαλεί στην προεκλογική του ομιλία προς τους ετεροδημότες του Δήμου Τριφυλίας στην Αθήνα, την Κυριακή 11/5/2014, στις 12.00 μμ, στην αίθουσα του κινηματογράφου «Δαναός» (Λεωφόρος Κηφισίας 109).
Για όσους από την Τριφυλία επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 7ης Μαΐου 2014