Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΕΠΑΞΙΑ ΤΟ 34ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ [ VIDEO ]

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 
    82               -              71


Όλα πράσινα και φέτος! Στην... κόλαση του ΟΑΚΑ, ο «αυτοκράτορας» Παναθηναϊκός επικράτησε σχετικά εύκολα του Ολυμπιακού με 82-71 και μέσα σε αποθέωση σήκωσε το 34ο πρωτάθλημα της ιστορίας του!

Ακομα έναν λόγο που αποκαλείται αυτοκράτορας του ελληνικού μπάσκετ έδωσε ο Παναθηναϊκός.

Στον… τελικό των τελικών, οι πράσινοι ήταν πιο έτοιμοι (αγωνιστικά .......

Επισκέφθηκε τα καρπουζοχώραφα της Τριφυλίας ο Αργυράκης

Σήμερα 04/06/14 ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Γιάννης Αργυράκης επισκέφθηκε τα γραφεία της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Τριφυλίας και ενημερώθηκε από τον Διευθυντή Αντώνιο Παρασκευόπουλο για τις εξαγωγές του καρπουζιού και των λοιπών κηπευτικών(αγγούρι, τομάτα). Στη σύσκεψη συμμετείχαν η Προϊσταμένη του τμήματος Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου, ο τακτικός ποιοτικός ελεγκτής και οι ποιοτικοί ελεγκτές της Υπηρεσίας, στελέχη της Υπηρεσίας και εξαγωγικοί φορείς από όλη την ευρύτερη περιοχή.

Ενημερώθηκε για την πορεία των εξαγωγών και σημειώθηκε ότι έχει .....

Σφραγίστηκε η παιδική χαρά του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Κυπαρισσίας.

Σχετικά με το ζήτημα της βλάβης σε όργανα της Παιδικής Χαράς του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Κυπαρισσίας, σας ενημερώνουμε ότι τόσο ο Πρόεδρος του ΦΟΡΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ και ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ του ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ καθηγητής κ. Ζαχαρίας Κανελλόπουλος, όσο και η Τεχνική Υπηρεσία ......

19ος Γύρος της Πόλεως στην Κυπαρισσία

Ο ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ διοργανώνει το 19ο Γύρο της Πόλεως στην Κυπαρισσία το Σάββατο 7 Ιουνίου 2014 με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Η Κυπαρισσία είναι έδρα .......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 4ης Ιουνίου 2014



Δικαίωμα στην μουσική στην αίθουσα Αλέκος Παπαδόπουλος